Partnerská masáž má s afrodiziakálním olejem úplně jiné grády

Kdo maže, ten jede. Sklouzněte se k pikantnostem pomocí afrodiziakálních esenciálních olejů, které partnerskou masáž pozvednou na novou úroveň. Některé zlepšují schopnost dosažení orgasmu, jiné jsou zbraní na erektilní dysfunkci.

Něžné mazlení není jediný způsob, jak se naladit na vášnivou intimitu. Napadají vás klasická afrodiziaka v podobě ústřic, kvalitní hořké čokolády, fíků nebo vanilky? Ano, mají své účinky, ale co když si pro svého milého připravíte něco mnohem lepšího a pikantnějšího? Smyslnou masáží určitě nepohrdne! A jistě vám později dá za pravdu v tom, že být takzvaně na lopatkách může být zatraceně sexy.

Požitek v duchu tradic

Historie erotické masáže sahá až do starověkého Řecka a Říma, kde se tato praxe stala neodmyslitelnou součástí rituálů a praktik zasvěcených bohyni lásky Afroditě. Kromě příjemné fyzické relaxace bylo jejím hlavním cílem také posílení emocionálního partnerského spojení, obnovení rovnováhy a osvěžení milostného života. Podle odborníků to tak funguje dodnes. Navíc zastávají názor (1), že tato smyslná procedura zlepšuje schopnost dosažení orgasmu i sexuální výkonnost. Bez oleje to ale nepůjde, protože právě on snižuje tření a usnadňuje plynulost pohybu rukou. Proč tedy rovnou nepoužít ten, co má silné afrodiziakální vlastnosti? Voňavá nabídka je vskutku pestrá.

Od santalového dřeva k saturejce

Santalové dřevo je zesilovač libida číslo jedna. Už dávno se prokázalo (2), že podněcuje touhu a zbavuje psychických blokád, takže s ním opravdu můžete počítat. Na sexuální stimulaci má velmi příznivý vliv i olejíček získávaný z destilací květů tropického stromu zvaného kananga vonná. Jmenuje se ylang-ylang, jehož vnější aplikace kromě chuti na sex údajně pozvedává také sebevědomí (3). Podobnými schopnostmi se chlubí esenciální saturejka. Jen tak mimochodem, s její pomocí se dá podpořit i plodnost a zmírnit obtíže spojené s mužskou erektilní dysfunkcí (4). Na erotické smysly rovněž efektivně zapůsobí esenciální ženšen, černý pepř, koriandr, zázvor, pačuli a vetiver (5).

O bezpečnost jde především

Ať už zvolíte jakýkoli ze zmíněných tekutých prostředků, před použitím ho nezapomeňte smíchat s dalším nosným olejem (kokosový, mandlový, slunečnicový, olivový), ať není pro pokožku příliš dráždivý. Nikdy ho neaplikujte přímo na genitálie – není to lubrikant, byť má podobně mazlavou konzistenci. To by pak večer mohl skončit úplně jinak, než si představujete. Teď už zbývá jen zapálit svíčky, pustit relaxační hudbu a svléknout partnera, který si vaši péči náležitě užije. Na masáž zad i hrudníku jen tak nezapomene!

Zdroje: (1) www.increasedperformanceguide.com/asm/sensual-massage-to-strengthen-relationships-why-does-sensual-massage-strengthen-relationships/, (2) www.thieme-connect.com/products/ejournals/abstract/10.1055/s-2006-941544, (3) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25076278/, (4) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3731873/, (5) www.nikura.com/blogs/living-well/the-best-aphrodisiac-essential-oils-for-date-night







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat