Návštěvy bytů

Leonardo DiCaprio si umí zařídit soukromí: Koupil totiž všechny domy kolem toho svého

Od   | 

Hvězda Titaniku Leonardo DiCaprio vlastní obrovskou nemovitost v luxusní čtvrti Bird Streets v Hollywood Hills. Areál prochází rekonstrukcí už nějakou dobu, ale konečně se zdá, že dojde svého konce. Přitom je to neuvěřitelný kolos sestávající z pěti pozemků s pěti nemovitostmi. Z hlavního sídla má úchvatný výhled a ani nechybí infinity bazén. To ale není samozřejmě jediné, co vám vyrazí dech.

V těsném sousedství DiCapria žije další slavný herec a není jím nikdo jiný než Keanu Reeves.

A proč má těch nemovitostí tolik? Podle různých zdrojů skoupil domy kolem svého hlavního sídla hlavně proto, aby se k němu nedostali žádní novináři a měl naprostý klid i od sousedů. Odhaduje se, že za celý komplex dal dohromady 27,5 milionů dolarů, přičemž hlavní sídlo pořídil před více než dvaceti lety za 2,5 milionu dolarů, zatímco poslední dům, který patřil jeho sousedům, s nimiž se dokonce soudil, pořídil za cenu přes 10 milionů dolarů. Letecké snímky celého areálu jsou ovšem úchvatné. Několik bazénů, spousta zeleně, odpočinkové zóny i multifunkční hřiště. Třešničkou na dortu toho všeho je pak krásný výhled.

 

Pohovka, u které můžete snadno nastavit hloubku sedu

 

Přestože koupil slavný herec tolik domů, aby měl klid, někteří sousedé mu zůstali. A ne jen tak ledajací. Hned vedle žije Keanu Reeves. Z hvězd, které v této oblasti bydlely nebo bydlí, můžeme jmenovat i herečku Jennifer Aniston, režiséra Ridleyho Scotta nebo hudebníka Franka Sinatru. Není se čemu divit, když jde o jednu z nejžádanějších lokalit v Los Angeles pro klidné bydlení v soukromí a zároveň s krásným výhledem na město. Co se týká samotného domu, není o něm příliš informací, jelikož hvězda filmu Titanic nebo Tenkrát v Hollywoodu si své soukromí přísně střeží. Každopádně má být vedený v hodně minimalistickém stylu s převahou betonových prvků. Podzemní podlaží je zabudované do hory a ukrývá hlavní ložnici, ze které je vidět Hollywood. Ložnic je zde hned několik stejně jako koupelen. Nechybí ani samostatná jednotka určená hostům s plnou výbavou. Na pozemku stojí malý penzion, dřevěná lávka s altánkem nebo sauna.

Skvělá lokalita a nádherný výhled byly nejspíš důvodem pro koupi nemovitosti z šedesátých let a následně i těch dalších. Zdroj: Profimedia

Leonardo DiCaprio vyniká svým hereckým talentem, ale je také známý svým zájmem o životní prostředí, podporuje projekty spojené s jeho ochranou a založil kvůli tomu v roce 1998 i nadaci. Ta se zaměřuje na klimatické změny, udržitelné využívání přírodních zdrojů a další. Má skvělé vztahy se svou rodinou, kdy například svým rodičům pořídil krásné bydlení. Do realit ostatně investuje značně. Vlastní také nemovitosti v Beverly Hills, Malibu, Palm Springs, Los Feliz, na Manhattanu nebo ostrov u pobřeží Belize.

Zdroj info: nypost.com, dailymail.co.uk, homesandgardens.com

 

Jak skrýt kuchyni, nebo pracovnu

 

 

 

 


You must be logged in to post a comment Login