Nejsprostší komedie minulého roku je konečně online! Psi v ní osnují brutální plán pomsty

Zdroj: Universal Pictures

Filmy se zvířaty, která mluví lidským hlasem, patří většinou do kategorie rodinných filmů. Samozřejmě existují výjimky, ale není jich mnoho. Tuto mezeru se rozhodla zaplnit ostrá komedie Vocasy na tripu, která měla premiéru v kinech loni v srpnu, a nyní byla uvedena na streamu SkyShowtime.

Když Reggieho opustí v ulicích velkoměsta jeho majitel Doug, je si Reggie jistý, že by ho jeho milovaný majitel nikdy neopustil úmyslně. Jakmile se však Reggie dostane do blízkosti sprostě mluvícího bostonského teriéra jménem Bug, konečně si uvědomí, že žil ve velmi toxickém vztahu.

Čtěte také: Holduje návykovým látkám a pro vulgaritu nejde daleko! Ted je konečně na streamu v Česku

Reggie, Bug a jeho čtyřnozí kamarádi společně vymyslí plán a vydají se na epické dobrodružství, aby pomohli Reggiemu najít cestu domů… a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. A noha to není.

V silně vulgární komedii Joshe Greenbauma psi kopulují se zahradním trpaslíkem, pytli s odpadky nebo pohovkou, konzumují halucinogenní houby, zabíjejí malé králíčky v rauši, olizují svá vejce, utíkají z útulku a dělají si legraci z lidí, kteří sbírají jejich bobky.

Máme tu klasickou road movie plnou dobrodružství a zvratů, jejíž závěrečnou pomstou je snaha ukřivděné strany domoci se spravedlnosti. Kromě svižné akce, vtipných dialogů plných slangu a nadávek a počítačových triků jsou předností filmu dabéři v podobě Willa Ferrella a Jamieho Foxxe.

Vocasy na tripu (s českým dabingem i titulky) jsou na SkyShowtime od 24. března.

Zdroj: Universal Pictures