Prima boduje s komedií, ve které herci hrají sami sebe! Seriál je již kompletně online

Zdroj: TV Prima

V neděli 24. března měl televizní premiéru nový primácký seriál Vytoč mého agenta, který vznikl na motivy úspěšné francouzské série Chci mluvit se svým agentem. Diváci jsou spokojení a novinku od talentovaného dua Michal Blaško a Jakub Machala odměnili poměrně vysokou sledovaností.

Úspěšná premiéra

První díl Vytoč mého agenta si v neděli večer nenechalo ujít přes 673 tisíc diváků starších patnácti let, přičemž jedničkou dne se stala závěrečná epizoda Policie Hvar z dílny konkurenční Novy. Primácká novinka se ale stala nejsledovanějším nedělním pořadem v kategorii 15 až 54 let, jak uvedl web Mediaguru.

Čtěte také: Na Netflix míří česká tragikomedie, která ostrouhala na Českých lvech! Excelují v ní Roden a Rázlová

Prima slaví diváckou přízeň také navzdory tomu, že je seriál v tuto chvíli již kompletně dostupný na streamovací službě Prima+. Zájem by v příštích sedmi týdnech, kdy budou uvedeny zbylé epizody, nemusel klesat, vzhledem k tomu, že konkurenční Policie Hvar již skončila.

Recenze na Kinoboxu

„Nebýt kontraproduktivního napětí mezi sitcomovým formátem, který těží z epizodičnosti a nevyžaduje moc nosný dramatický oblouk, a tradičním kontinuálním příběhem, Vytoč mého agenta by představovalo opravdu zdařilý kus oddechové primácké televize,“ hodnotí seriál Jakub Vopeka z Kinoboxu.

„Tím je i tak, ale příjemný humor a upřímné postřehy z hloubi hektického průmyslu úplně nestačí maskovat neochotu ponořit se do náročnějších vztahových témat, s nimiž to seriál neumí,“ dodává recenzent.

O čem je Vytoč mého agenta

Jaká jsou tajemství ze světa herců a jejich agentů? My je neznáme, ale oni je prožívají každý den. Seriál Vytoč mého agenta vypráví komediální příběhy z castingové agentury. V té je každý den plný pracovních i lidských nástrah.

Snaha uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, neustálý boj s konkurencí, komplikované osobní vztahy, které se často pletou do pracovních záležitostí. To vše musí tým agentury zvládnout, a obstát tak každý den v boji, který s sebou přináší mnoho absurdních a komických situací, stejně jako dojemných momentů a opravdových lidských dramat.

Jedinečnost celého projektu doplňuje velmi zábavný model, ve kterém herecké hvězdy, které agentura zastupuje, hrají samy sebe. Hlavní role agentů Jiřího, Mariana, Andrey a Yvety získali Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová.

Samy sebe ztvární Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka nebo Michal Dlouhý.

Adaptaci úspěšné a mezinárodními cenami ověnčené francouzské dramedy série Call My Agent natočila Prima ve spolupráci s TV JOJ pro VOD platformy prima+ a JOJ play. Česko-slovenskou hereckou špičkou obsazený osmidílný seriál Vytoč mého agenta vznikl v režii Michala Blaška a Jakuba Machaly. Kreativní dramaturgii měla v rukou režisérka Alice Nellis.

Zdroj: TV Prima