Vilda Burda v podání Arnošta Goldflama způsobí v Ulici pořádný poprask
Zdroj: TV Nova

Vilda Burda v podání Arnošta Goldflama způsobí v Ulici pořádný poprask

Vytvořeno dne 25.03.2024

Vilda Burda, kterého hraje Arnošt Goldflam, je novou postavou, která oživí děj seriálu Ulice. U Nyklových je tato postava propíraná horem dolem už několik týdnů v souvislosti s tajnostmi Vilmy Nyklové (Jaroslava Obermaierová) a s jejím dopisováním si s přáteli na sociálních sítích.

Právě bratranec pana Komrzího je pro Vilmu Nyklovou po dlouhé době spřízněná duše, která ji prostě baví. Pokaždé netrpělivě čeká, až jí odepíše, prožívá s ním trable, jež má kvůli nemocnému jezevčíkovi Karlovi. Jak se nyní ukáže, dokonce mu přispěla i na Karlovu operaci. A právě v tom je ta největší potíž.

Jak zasáhne do děje Vilém Burda

Jakmile Lumír (Václav Svoboda) zjistí, co jeho matka udělala, bude vidět rudě. Podle něj máti nalítla dalšímu podvodníkovi. A podle toho to začne i řešit. Na milého Burdu hodlá podat trestní oznámení, aby si na něj posvítila policie. Ten se však jako mávnutím čarovného proutku objeví u nich v bistru, a to nikoliv náhodou. Zatímco na Vilmu Nyklovou zapůsobil na sociální síti svou vtipností, rozhledem a láskou ke čtyřnohému parťákovi, Lumíra upoutá něčím jiným – svojí přímostí. Jenže místo aby ji Lumír ocenil, bude za ní vidět Burdovu snahu vykličkovat z nepříjemné situace...

Video soubor

Zdroj: TV Nova