Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lewandowska ze Zlaté labutě přiznala obavy. Partner se odstěhoval do Itálie, neví, jak to bude dál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova / Zlatá labuť

Hvězda Zlaté labutě Simona Lewandowska to teď vůbec nemá jednoduché. Čerstvou lásku s hercem Goranem Maiello narušilo stěhování do Itálie! A tím ani zdaleka dvojice nekončí.

Článek

Představitel Vojty Rokla ze seriálu ZOO se před časem rozhodl, že se vrátí ke svým rodným kořenům a odcestoval do Itálie, kde má předky. To vše jen krátce poté, co zahořela láska s jeho spolužačkou a hereckou kolegyní Simonou Lewandowskou. Ta se na oplátku chystá odcestovat na několik měsíců do Polska, už jen čeká na vyjádření univerzity v Krakově. Ustojí tohle jejich láska?

Vše krásné chybí, říká herečka

„No, uvidíme, jak nám to bude klapat dál. Vztah na dálku zažívám poprvé a už chápu, proč všichni říkají, že to není legrace. Na vztahu je přece nejhezčí trávit spolu čas, a takhle tam všechno to krásné chybí,“ překvapila svou upřímností v nedávném rozhovoru.

Ona sama se chystá na studium do Polska. Má tam předky a uspět na polském trhu je lákavá představa. Opravdu ale zvládnou do toho ještě budovat jejich vztah? Jsou mladí, oba dva talentovaní a nadějní. Snad si alespoň udělají chvíli na to, aby se vzájemně navštívili. To už ostatně jednou proběhlo - Lewandowska odletěla do Milána, kde si užila sluníčka i svého přítele, jak se podělila na svém Instagramu.

Zlaté labuti bude konec

Už brzy čeká fanoušky Zlaté labutě hořký konec. Televize Nova se totiž rozhodla, že seriál skončí v roce 1940 třetí sérií. Už teď je tak jasné, že šťastné konce nebudou na pořadu dne. Tak, jak by tomu pravděpodobně bylo, kdyby se hlavní postavy dočkaly konce války.

Sama Alena Zimová, kterou Lewandowska hraje, to má teď velmi těžké. Byla znásilněna Gruberem, čeká s ním dítě, Irenu nemůže mít. Připadá si sama, Bára Veselá je pryč. Navíc se teď řeší, zda zemřela - a Eva Dušková má hlavu jinde. Ta by snad ani nepochopila Aleniny starosti, vždyť Grubera miluje! Pro Lewandowskou byla Zlatá labuť nepochybně velká příležitost, kterou si užila plnými doušky. A teď je zřejmě na čase porozhlédnout se jinde…

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Goran Maiello

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz