V jednu chvíli byla situace tak vážná, že stála na střeše domu, kde přemýšlela o tom, že skočí. Úspěšná sportovkyně se díky manželství dostala na úplné dno.

Podraz od nejbližších

O této děsivé vzpomínce promluvila v dokumentu Pravda se pořád vyplatí. „Já jsem měla pocit, že mám po životě. Že můj život skončil. Vylezla jsem na střechu baráku a byla jsem tam poměrně dlouhou dobu. Pak jsem si to rozmyslela, protože moje ségra byla nemocná a já jsem nechtěla, aby moje mamka měla ještě horší situaci,“ přiznala se slzami v očích.

Bývalá sportovkyně si je vědoma toho, že Koukal měl nejspíš už předem vše vymyšlené. První zrada přišla ve chvíli, kdy vydala v roce 2018 knihu Jiná.

Její tehdejší manžel jí nabídl, že knihu vydá jeho otec a peníze tak zůstanou v rodině. Soukalová se tak dočkala podrazu od svých nejbližších. Z tržby za prodané knihy neviděla ani korunu.

„Smlouva na knížku pro mě byla od začátku nevýhodná. Z jediného důvodu… Petr byl první, který mi řekl: Hele, proč platit cizímu nakladateli, když můj tatínek dělal nakladatele pro mou knihu a už s tím má nějaké zkušenosti. Tak to pojďme celé vydat v tom jakoby rodinném módu,“ přiznala tak, že to na ni byla past.

„Oba mi ve své podstatě řekli, že peníze, které se vydělají prodejem knihy, tak nám jeho tatínek věnuje na výstavbu domu, který jsme tehdy stavěli. Před několika měsíci jsem se dozvěděla, že ty peníze tchán věnoval čistě jenom Petrovi, takže já na ně ve finále nemám nárok,“ prozradila detaily zrady.

Nepřítel číslo jedna

Petr Koukal to schytával od všech. Soukalovou před ním varovala i Lucie Šilhánová, která se sportovcem žila několik let. Populární moderátorce byl opakovaně nevěrný.

„Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít. Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná,“ šokovala svým příběhem v knize Bez frází.

Na jméno mu nemohl přijít ani sportovní ředitel svazu Ondřej Rybář. „Trefila na člověka, který se díky ní chtěl zviditelnit. Bylo tam i z toho cítit, že je tam trošku závist z toho, jak je Gábina slavná,“ prozradil v dokumentu.

Právě popularita Gábiny byla jedna z věcí, která vyvolávala konflikty v jejich manželství.

„Kolikrát už potom nastaly nějaké hádky... Většinou v momentu, kdy jsme někam přišli a víceméně spousta lidí šla za mnou třeba pro podpis, nebo se vyfotit, nebo se zkrátka se mnou jenom bavili. Tak jsem to potom dostávala pokaždé doma, že se se mnou fotilo víc lidí. Mně to přišlo úplně absurdní, že došlo k takovému obratu,“ přiznala Soukalová.

V současné době se Gabriele v osobním životě velmi daří. S partnerem Milošem má dvouletou dceru Izabelu Gabrielu a jsou zasnoubení.

Související články