Pokrevní bratři: Kultovní akční sérii čeká pokračování

Pokrevní bratři: Kultovní akční sérii čeká pokračování | Fandíme filmu
Indican Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Norman Reedus z Živých mrtvých se vrátí do Bostonu, aby znovu mstil bezpráví.

Akční série se vrací. Norman Reedus a Sean Patrick Flanery budou znovu Pokrevní bratři (The Boondock Saints). Nový snímek připravuje společnost Thunder Road, která produkuje také sérii Johna Wicka. Nevrátí se původní režisér Troy Duffy, který namísto filmování plánuje psát romány ze světa Pokrevních bratří. Reedus a Flanery se opět chopí hlavních rolí, oba jsou zároveň výkonnými producenty. Nový režisér se v tuhle chvíli hledá.

První Pokrevní bratři byli uvedení v roce 1999. Film pojednával o irských bratřích, kteří v Bostonu vezmou spravedlnost do vlastních rukou. Poté, co se střetnou s ruskou mafií, se rozhodnou ve jménu Boha vyčistit celé bostonské podsvětí. A to dost nevybíravým způsobem, takže je jim v patách FBI. Nešlo o vyložený mega hit, avšak v kinech se podařilo znásobit rozpočet, další fanoušky snímek nabral na domácím videu a z Pokrevních bratrů se stala kultovka.

Vzniklo tedy pokračování, The Boondock Saints II: All Saints Day (2009), kde jsou bratři obviněni z vraždy, kterou nespáchali. Vracejí se tak z exilu zpátky do Bostonu, aby opět potrestali ve jménu páně všechny hříšníky olovem. Pokračování mělo výrazně slabší recenze i komerční výsledky, což je možná důvod, proč tak dlouho trvalo, než se po mnoha neúspěšných pokusech série teprve teď vrací před kamery. V závěru dvojky skončili bratři ve vězení, takže jakmile se dostanou na svobodu, můžou vesele vrátit ke svému špinavému řemeslu.

Fotky jsou ilustrační, z předchozích dílů

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Pokrevní bratři: Kultovní akční sérii čeká pokračování | Fandíme filmu Pokrevní bratři: Kultovní akční sérii čeká pokračování | Fandíme filmu Pokrevní bratři: Kultovní akční sérii čeká pokračování | Fandíme filmu Pokrevní bratři: Kultovní akční sérii čeká pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest