Akce

Česko-slovenský večer v Bratislavě

Publikováno: 24. 3. 2024
Autor: Redakce
Foto: Juraj Roháč
logo Sdílet článek

V polovině března uspořádaly časopisy The Business Soirée a Slovenka pod záštitou Ministerstva hospodářství SR Česko-slovenský diplomatický večer, jehož se zúčastnilo nemálo významných hostů.

Proslovů se ujali velvyslanec ČR v Bratislavě Rudolf Jindrák, ministr financí SR Ladislav Kamenický, 1. místopředsedkyně české sněmovny Jaroslava Pokorná Jermanová, exministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová a bývalý ministr zahraničí Cyril Svoboda, za TBS promluvil majitel Peter Závodský.
Kromě dalších se akce zúčastnili i ministryně hospodářství SR Denisa Saková, poradce slovenského premiéra Erik Kaliňák či ředitelka pražské konzervatoře Jana Deyla Stanislava Lustyková. Za skupinu přátel se Slovenskou republiku parlamentu ČR se zúčastnili poslanci Monika Oborná, Miloslav Janulík, Jaroslav Foldyna, ale i exministr kultury Antonín Staněk, předsedkyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková, bývalý slovenský velvyslanec v Praze pan Petr Weiss, a další.
Večerem provázela mluvčí Dopravního podniku hl. města Prahy Aneta Řehková. Důležitou roli sehráli i hlavní partneři večera, mezi něž patřili PVZP, Týdeník Slovenka, Tatravagónka Poprad a Agados Trailers. Dalšími partnery byli Temperatior, eVOLTIK, Sekyra Group, Andrea Martiny a C. Bechstein. O hudební doprovod se postarali studenti Konzervatoře a střední školy Jana Deyla. O překvapení večera se postarala malířka Karin Králová, která ze své pařížské kolekce obrazů věnovala konzervatoři umělecké ztvárnění odkazu Milana Rastislava Štefánika.

Cyril Svoboda, Ladislav Kamenický, Michaela Marksová, Jaroslava Pokorná Jermanová, Rudolf Jindrák, Aneta Řehková

Jaroslava Pokorná Jermanová, Monika Oborná, Michaela Marksová, Denisa Saková

Peter Závodský, Karin Králová, Denisa Saková, Stanislava Lustyková, Aneta Řehková

Karin Králová, Denisa Saková, Stanislava Lustyková

Denisa Saková

Ladislav Kamenický, Denisa Saková, Rudolf Jindrák

Cyril Svoboda, Rudolf Jindrák

Zuzana Majerová Zahradníková

Erik Kaliňák, Jaroslav Foldyna

O hudební doprovod se postarali studenti Konzervatoře a střední školy Jana Deyla

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků