JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.03.2024 18:09:00

Něco takového může z pusy vypustit skutečně jen ministr Fialovy vlády

Něco takového může z pusy vypustit skutečně jen ministr Fialovy vlády

Reakce na svém facebookovém profilu na prohlášení ministra Dvořáka, že “společné zasedání vlády Slovenského štátu a Protektorátu Čechy a Morava by taky asi nikdo neočekával”

 Až pojedeme na Slovensko, tak se jménem České republiky omluvím za slova ministra pro zbytečné záležitosti (pardon - evropské záležitosti) Martina Dvořáka, jenž při obhajobě dětinského rozhodnutí o přerušeni konzultací se slovenskou vládou “s fašistickým Slovenskem jsme také nejednali”.

Něco takového může z pusy vypustit skutečně jen naprostý politický negramot nebo ministr Fialovy vlády.

I když teď mi dochází, že je to vlastně totéž.

P.S.: Pane Dvořáku, pokud Vám vadí jednat s fašistickou vládou, tak, prosím, vyzvěte premiéra Fialu, aby okamžitě ukončil jednání s vládou ukrajinskou. Tam by to totiž bylo zcela na místě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama