Dr. Martens si hraje s western trendem po svém

Dr. Martens se nikdy nenechal vodit za ručičku trendy. Značka si s nimi pohrává po svém, tvaruje je a dává vyniknout všemu, co je pro ni samotnou typické. Nová kolekce Gothic Americana okořenila klasické Dr. Martens siluety dávkou westernu.

THE 1460 BOOT

Modelu 1460 s bílým prošíváním, které zdobí měkčí Wanama kůži, nechybí ani drobné kovové detaily. Pohodlnost zajistí boční zip, který velmi usnadní obouvání, a odlehčená podrážka. Na kraji zapínání objevíte kožené poutko, které kryje zip, a nad ním ikonické žluté poutko. Z bot je na první pohled patrný Dr. Martens přístup s optikou Divokého západu.

 

THE JADON HI BOOT

Tento model je z celé kolekce rozhodně ten nejodvážnější. Vysoké šněrování a vyšší podrážka, všechno na Jadon Hi si žádá o pozornost. Většina povrchu je vyšívaná a vyniknou i speciální vyšité křížky podél šněrování. Pohodlí zajistí vnitřní kotníkový zip a ikonické poutko pro snadné vyzouvání.

 

THE 1461 SHOE

Klasika se šněrováním na tři dírky z hladké Wanama kůže. Minimalistický design ozvláštněný bílým vyšíváním a kovovými cvočky. Jednoduchost, kterou ale nikdo nepřehlédne.

THE MONK STRAP PLATFORM

Monk Strap model se vynesl do výšin na nové Quad podrážce. Ozdobné zapínání na sponu je inspirované archivem Dr. Martens a skvěle doplňuje westernové výšivky a kovové doplňky.

THE ADRIAN LOAFER

Nazouvací mokasíny v černé Wanama kůži, která je lehká, jemně lesklá, ale stále velmi bytelná. Objevíte na nich propracované vyšívané detaily včetně ikonického prošívání podrážky, tentokrát bílou nití. Modelu nechybí typický střapec.

THE JORGE MULE

Napůl boty, napůl sandále. Pantofle Jorge i nadále vyvracejí běžná očekávání a jsou takové, jaké je zrovna chcete mít. Jsou z pevné navoskované Atlas kůže, která dává vyniknout bílým výšivkám. Jednoduše se nazují a nabízí celodenní pohodlí.

THE 2976 CHELSEA BOOT

Design této Chelsea boty vynikne díky výraznému vyšívání, které lemuje střih kůže. Dalším nepřehlédnutelným prvkem je masivní Quad podrážka. Elastický bok pro snadné nazouvání a vyzouvání je také prošitý bílou nití. Barevně vynikne ikonické žluté poutko nad patou.

 

Comments

comments

Vyhledat