Ukrajina je výspou demokracie vůbec tam nejsou nacisti


To, že  Ukrajina  je  výspou západní demokracie,  že  ruský  narativ o tom, že  kyjevský stát  je prolezlý  sympatiemi k nacismu je  hrozná a strašidelná  lež a že naopak  Ukrajina  a  její  boj  je  zárukou přežití naší demorkacie  jsme, od  těch vždycky a  jedině  správných přesvědčováni  každý den.  Prostě  hustí  to do nás  jim prsty  po klávesnicích  běhat  stačí.

A  když  dojde na nějaké  ty  obrazové důkazy , třeba ohledně příslušníků Azova a  tak podobně?  tak  to  ti vždycky a a jedině  správní  okamžitě  bagatelizují – to nereprezentuje  Ukrajinu. To jsou  jen  výstřelky  postpubertálních  hošíků, pro nějž  musí  mít  správný  liberálně progresivistický  demokrat  pochopení.  Mládí  potřebuje  uvolnit  přetlak, no….

Takže  se podívejme  na  cosi signifikantního, co popisuje, jak to ukrajinské  úřady  mají s  afinitou k nacismu a  bývalým aktivním nacistům!

Tohle jsme našel na  svém  oblíbeném ukrajinském webu  Strana.ua

Ветерана дивизии СС „Галичина“ наградили почётным знаком отличия на Тернопольщине

podle překladače

Veterán z divize SS „Galicia“ byl oceněn čestným odznakem v  Ternopilu

Regionální rada Ternopil udělila Jaroslavu Gunkovi, vojákovi divize SS „Galicia“, čestný odznak „Za zásluhy o oblast Ternopil“ pojmenované po Jaroslavu Štětskovi.

Výstřižek

Uvádí to příkaz předsedy Regionální rady Ternopil ze dne 6. února 2024 č. 22.

Yaroslav Gunka obdržel cenu za „prokázané vlastenectví, vynikající služby při obraně územní celistvosti a nezávislosti Ukrajiny“.

VýstřižekVýstřižek1

Snímek dokumentu z tor.gov.ua

Foto dokumentu (2 str.).  Zdroj - tor.gov.ua

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ještě nějaké  dotazy? Vysvětlí mi tohle  někdo na  ČT?  Nebo snad  sám Fiala  či Lipavský?

S esesákem  Guňkou  to  není první aféra,  první skandál. Toho si , při Zelenského návštěvě  pozval na  slavnostní  řeči o nehynoucím kanadsko ukrajinském přátelství, co by  symbol  neutuchajícího  a  trvalého odboje proti Rusku pozval  premier  Trudeau. k A byla  z toho pořádná polízanice.  Když se přišlo na  to, že jde o tvrdého esesáka!

Pokračujme  dále  s  článkem z webu Strana.ua:

Kanadský premiér Justin Trudeau se již dříve omluvil za ovace, které Jaroslav Gunka slyšel v parlamentu.

„<…> Chci zdůraznit, že Kanada velmi lituje současné situace,“ pokračoval Trudeau.

Zároveň podle premiéra Rusko využilo incidentu k zahájení „falešné propagandy o tom, za co Ukrajina bojuje“. Trudeau ujistil, že Ottawa bude nadále podporovat Kyjev.

Informovali jsme také o tom, že předseda Dolní sněmovny kanadského parlamentu odstoupil po skandálu s ovacemi pro esesmana.

„To, co se stalo v pátek, je naprosto nepřijatelné. Je to ostuda pro Sněmovnu, pro Kanaďany. Věřím, že předseda by měl naslouchat členům Sněmovny a rezignovat,“ řekla kanadská ministryně zahraničí Mélanie Jolyová.

¨Paráda! Absolutní paráda!!! Ukrajina  je  opravdu vzorově  demokratická  země a  s nacismem a nacisty nemá co společného. Proto ji Kanada bude i nadále podporovat!  Více takových  Guňků, více takových Trudeau, více  Fialů!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.