The Circle: Šestá řada na Netflixu oznámila datum premiéry

The Circle: Šestá řada na Netflixu oznámila datum premiéry | Fandíme seriálům
Netflix
Soutěžící opět budou předstírat, že jsou někdo jiný, aby se dostali k pohádkové výhře.

Na Netflix míří další porce zábavy pro příznivce reality-show. Tentokrát nejde o randění, ale o taktiku a sociální hru. Vrací se The Circle. V téhle hře se hráči vzájemně nevidí a komunikují pouze textově. Ve hře vystupují buď sami za sebe nebo ostatním tvrdí, že jsou někdo úplně jiný. Přitom se snaží získat vliv a popularitu, případně zkrátka navázat upřímné přátelské vazby, aby nebyli vyřazeni a pokud možno prošli až do samotného finále, kde zbývající hráči odhalí své skutečné identity a jeden z nich si odnese peněžitou výhru.

Netflix odhalil, že už šestá řada bude uváděna od 17. dubna, postupně až do 8. května. Dohromady opět uvidíme 13 epizod, jako u většiny předchozích řad. Už loni jsme se dozvěděli, že si streamovací služba objednala rovnou šestou i sedmou řadu naráz. Zároveň se natáčení přestěhovalo z Británie do Spojených států, tak uvidíme, zda se to na nadcházejících řadách nějak viditelně podepíše.

V reality show The Circle je několik jednotlivců uzavřeno do separátních bytů a vzájemně mohou komunikovat jenom skrz textový chat. Hráči pouze na základě zpráv poznávají ostatní, vytvářejí osobní vazby, nebo uzavírají strategická spojenectví. Bez audiovizuálního kontaktu není vždy snadné odhadnout, komu můžete věřit a koho jste správně odhadli, obzvlášť když ve finále ani nemusí být tím, za koho se vydávají – řada soutěžících v The Circle předstírá, že jsou někdo úplně jiný

Foto je ilustrační, předchozí řada The Circle

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu