Ano, šéfe s Pohlreichem dostane novou řadu! Začal výběr restaurací

Zdroj: TV Prima

Zdeněk Pohlreich natočí novou řadu kulinářské show Ano, šéfe, ačkoli se dříve nechal slyšet, že v nejlepším se má přestat. Televize Prima ve svém spotu už vyzvala provozovatele restaurací, aby se do pořadu přihlásili.

Ano, šéfe mělo premiéru v roce 2009. Z Pohlreicha udělalo televizní hvězdu a z pořadu se stala jedna z nejúspěšnějších kulinářských show v Česku. Poslední řada byla odvysílána v roce 2018, kdy Prima také vyhověla Pohlreichovu přání v nejlepším přestat. Dohromady bylo natočeno 95 dílů a některé z nich se staly doslova legendární.

Čtěte také: Prima boduje s komedií, ve které herci hrají sami sebe! Seriál je již kompletně online

Zdeněk Pohlreich ani po konci úspěšného pořadu nezanevřel na televizní obrazovky a vlastně dodnes na nich vaří, griluje a také příležitostně hraje. Nedávno měla premiéru jeho nová soutěžní show Česko na grilu, loni Nova uvedla Pohlreichův souboj na talíři a v roce 2020 měl premiéru Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět.

Žádný z jeho následných pořadů se ale nesetkal s takovou oblibou jako právě Ano, šéfe inspirované britskou předlohou Ramsay’s Kitchen Nightmares. V roce 2018 se marně snažila uchytit na obrazovkách Ano, šéfová, po první řadě ale už další pokračování natočena nebyla.

V současné době probíhá výběr restaurací. Natáčení v pořadí již osmé sezóny by ale mělo začít ještě letos.