Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vášnivé milování / foto: shutterstock

Hlasitě, nebo potichu? Každý si sex vychutnává po svém

Hlasité sténání, povzbuzování partnera, sprostá slovíčka nebo jen tiché vrnění a kousání se do rtu. Ať už tak nebo tak, na prožitku ze sexu, tak jak ho máte rádi vy osobně, se nic nemění.

Každý jsme jiní, každý prožívá sex a vyvrcholení jinak

Ona u toho nekřičí, asi se jí to nelíbí. Chyba lávky. Hlasité projevy při milostném aktu můžeme mít, ale také nemusíme a nikterak to neznačí kvalitu sexu. Každý člověk je originál a stejně tak, jak se jinak chováme v běžném životě, máme i jiné chování v oblasti sexu. Tomu se líbí tohle, tomu tamto. Tahle si libuje v mazlení, tamta dává přednost tvrdšímu sexu. Rozdílné povahy lidí kolikrát nemusí korespondovat s tím, jak se projevujeme při milování.

Intimní chvilky s partnerem
Intimní chvilky s partnerem – Zdroj: Shutterstock.com

Ženy hlasitým projevem často povzbuzují muže, muži uvolňují napětí

Zatímco velká část žen se při sexu hlasitě projevuje proto, aby partnera vyprovokovala k většímu výkonu, muži často hlasitostí uvolňují vlastní sexuální napětí. Samozřejmě to může být i naopak. Pokud žena jen tiše vrní, je plně soustředěná na svůj sexuální prožitek, a pokud partner bude vyžadovat slastné hlasité výkřiky, nejspíš o plné vychutnání svého vyvrcholení přijde. Pokud muž při sexu hlasitě vykřikuje sprostá a peprná slovíčka, neznamená to, že partnerku uráží, ale že se pomocí těchto slov uvolňuje, nebo si naopak vzrušení stupňuje.

Hlasité projevy přináší uvolnění i povzbuzení
Hlasité projevy přináší uvolnění i povzbuzení – Zdroj: Shutterstock.com

Vychutnávejte si sex tak, jak je to přirozené vám

Přesně jak se píše v titulku odstavce, jen to chce trochu tolerance. Vůči partnerovi a také s ohledem na sousedy. Pokud bydlíme v paneláku, je horké léto a všechna okna máme dokořán, nebude asi nejlepší pustit své hlasivky při milování naplno. Jestliže u sexu nevydáme ani hlásku, partner nemusí poznat, že se již blížíme k vyvrcholení, není tedy od věci trošku si zasténat. Partnera nebo partnerku to jistě ještě více naladí.

V sexu není nic, co by bylo nenormální. Pokud se tiché milování líbí oběma, je to v pořádku. V pořádku je i to, když se hlasitě ozveme a projevíme. Sexuální život je bezbřehá studnice možností a zkoumání vlastních prožitků.

 

Zdroj:

https://zena.aktualne.cz/zdravi/proc-kricime-pri-sexu-radsi-to-vedet-nechtejte/r~i:article:759146/

Hlasitě, nebo potichu? Každý si sex vychutnává po svém

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!