Bydlení Byty

Splňte si sen o novém bydlení v bytech Na Vackově

Napsáno angelo

Ceny bytů už jsou zase příznivější, proto využijte šanci, a pokud si chcete něco pořídit mát ideální možnost. Dejte peníze do něčeho smysluplného a neplaťte již někomu cizímu nájem.

Dostupné novostavby Praha

Stále se staví nové byty a vy si můžete určit, kde byste chtěli bydlet. Nové byty Praha nabízí opravdu exkluzivní, stačí si vybrat jen dle lokality. Proč ale novostavby? Starší byty mnohdy stojí stejně jako nové, o ceně rozhoduje pozemek. V Praze obzvlášť. U staršího bydlení nevíte, jaké závady skrývá a co bude třeba spravit. Někdo se rozhodne starší bydlení rekonstruovat, vyměnit stará zařízení za nová. Proč ale utrácet za toto, když můžete mít krásné, nové bydlení? Některé projekty dokonce počítají s tím, že si je dostavíte dle svého vkusu a potřeb. Jak vidíte, opět se dostáváme k tomu, že stačí jen zvolit místo.

Nové byty Praha 3

Lukrativní je blízkost centra, zároveň ale většina touží po přírodě. Žižkov je správným kompromisem. Například byty Vackov od společnosti Metrostav Development. Luxusní zázemí za přívětivé ceny skýtá hned čtyři nové domy, kde je 232 bytů s 91 garážovými stáními a nebytovými prostory. Nabízí se zde jednopokojové jednotky o velikosti 31 m² i pětipokojové byty s plochou 114,90 m². Máte tak šanci získat domov snů, k dispozici je ještě 7 volných jednotek. Jistě vás také potěší, že rezidence Byty Na Vackově je skvělá pro občanskou vybavenost. Nedaleko je park Židovské pece, v centru jste i pěšky za pár desítek minut, dostanete se na atraktivní místa v Praze. I když jste na takovém strategickém místě, naleznete zde klid, takže bydlení je vhodné i pro rodiny s dětmi. Za návrhem projektu stojí významný architektonický ateliér KAAMA, který sestavil bydlení jak pro moderní klienty, tak i konzervativní zákazníky. Bytové jednotky se dají flexibilně upravit či vybavit a je jedno, jaký styl vyznáváte. Důležité na celém projektu bytů je, že se nachází na významném, strategickém místě, takže zde najdete příjemné bydlení, jež se bude zároveň zhodnocovat. V projektu zbývá již posledních 7 volných bytů.

About the author

angelo

Leave a Comment