Clevercare.info a její nový člen v roce 2024: CityZEN

Praha 26. března 2024 (PROTEXT) - Český výrobce CityZEN, který se do povědomí dostal díky tričkám, která jsou odolná vůči špíně, potu a zápachu, se přidává ke světovému projektu Clevercare. Nově tak najdou spotřebitelé na štítku oděvů symbol kytičky a odkaz na web s informacemi, jak se ekologicky starat o oblečení.

„Je to logický krok, který podtrhuje dlouhodobé závazky firmy k udržitelnosti a zodpovědné spotřeby. Naše trička jsou nejen technologicky pokročilá, ale vyrábíme je s ohledem na minimální dopad na životní prostředí. Připojením ke Clevercare chceme našim zákazníkům ještě více zdůraznit význam šetrné péče o textil,“ sdělil René Němeček ze CityZEN.

Doporučení, kterými se mohou spotřebitelé řídit při péči o své oblečení, sestavila mezinárodní asociace GINETEX. Jejím členem je český SOTEX GINETEX CZ, a právě toto je jediná organizace u nás, která poskytuje licenci k používání symbolů ošetřování pro textil.

 

 

Klíčová slova ČR-textil-trh-firmy-CityZEN-SOTEX GINETEX

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zpracovatelský a výrobní průmysl
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.