Monika Bagárová své fanoušky překvapila: Je znovu těhotná?

Český Slavík 2023 4

Autor: Zdeněk Tuhý

26. března 2024 13:21

Monika Bagárová (29) trávila před pár týdny rodinnou dovolenou v Dubaji, kde dobíjela baterky. Teď už naskočila zpět do práce a ihned natáčela nový videoklip s několika outfity, většina z nich byly upnuté. Fanoušci ihned začali uvažovat, jestli není zpěvačka znovu těhotná.

Bagárová se ihned po dovolené v Dubaji vrhla do práce a začala tvořit nový obsah. Na Instagramu se pochlubila videem z natáčení nového videoklipu, ve kterém vystřídala mnoho outfitů.

Mnoho z nich bylo upnutých a vynikly v nich zpěvaččiny křivky. Podle některých fanoušků se po dovolené lehce zakulatila a začali spekulovat zdali není v očekávání. 

„Těhotná nebo maličko kulatější?," napsala jedna z fanynek v komentářích pod videem z natáčení videoklipu. „Těhulka," napsala další. 

Čtěte také

Poté se objevily i opačné názory fanoušků, kteří se zpěvačky zastali. Proč by měla být těhotná, vždyť má nádhernou postavu, vůbec není baculka, jak tady někteří píšete," napsala jedna z komentujících. Krásná a prý baculka, lidi vzpamatujte se. „Monika vypadá úžasně," přidala se další.

Témata: Monika Bagárová