Do Ulice se po letech vrací oblíbená advokátka, aby pomohla Klímovým v nejtěžší chvíli

Do Ulice se po letech vrací oblíbená advokátka, aby pomohla Klímovým v nejtěžší chvíli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letošní Velikonoce se ponesou ve znamení návratu jedné z oblíbených postav. Po delší době se na scéně objeví advokátka Elen Mrázová, odhodlaně pomáhající těm, kteří se nevlastní vinou dostávají do vážných problémů. Bude to i případ Báry a celé rodiny Klímových. Elen pro ně bude mít zajímavé zprávy.

Zavzpomínejte na významné případy právničky Elen

Advokátka Elen Mrázová v podání Evy Elsnerové se v Ulici objevila poprvé 31. ledna 2007 v souvislosti s rozpadem manželství Evy (Markéta Tanner) a Petra (Pavel Kříž) Boháčových. Zastupovala právě manželku nevěrného Petra, někdejšího šéfa ve firmě Království hraček, kde pracovali mj. Anička (Ljuba Krbová) a Bedřich (Adrian Jastraban) Liškovi a Jarda Hejl (Martin Hofmann). Do Petra se právnička časem zamilovala, ale jejich vztah ztroskotal kvůli jeho alkoholismu. Poté, co Boháč zlomil Elen srdce, se ještě intenzivněji ponořila do své práce.

Po špatných zkušenostech s muži začala pomáhat zejména ženám v nouzi, např. Jitce Farské (Ilona Svobodová), kterou zastupovala proti psychopatovi Kukačkovi (Pavel Rímský), jenž ji pronásledoval, unesl a vážně zranil nožem. Právě zásluhou Mrázové putoval Kukačka po dlouhých soudních tahanicích za mříže, jak si zasloužil.

V roce 2019 se Elen Mrázová objevila v seriálu znovu poté, co ji Jarda doporučil Janě Rytířové (Sára Affašová), jíž toho času ničil život arogantní Radim Mareš (Michal Slaný). Tenhle grázl dokonce znásilnil Báru Klímovou (Eliška Bašusová), jejíž svědectví bylo v případu proti němu klíčové. Se zkušenou Elen, která tyhle typy mužů moc dobře zná a dovede na ně jít pořádně zostra, se navzdory všemu podařilo dosáhnout spravedlnosti. Bude ale odhodlaná právnička úspěšná i tentokrát a pomůže rodině Klímových?

Iva bude potřebovat právníka…
Iva bude potřebovat právníka… | Zdroj: TV Nova

Divadlo je pro Evu Elsnerovou prací i koníčkem

Padesátiletá herečka Eva Elsnerová je divákům známá hlavně z českých seriálů, vedle Ulice např. z oblíbených kriminálek Specialisté (2017 a 2021), Místo zločinu Ostrava (2020) a zejména ze seriálu Zrádci (2020). Kromě toho se objevila např. ve filmech Bathory (2008) nebo Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021).

Že by se mohla stát herečkou, ji poprvé napadlo ve čtrnácti letech, kdy začala hostovat v pardubickém divadle, tehdy ještě coby zpěvačka. Během studia na gymnáziu se pustila do externího hraní a poté hostovala ve Východočeském divadle v Pardubicích. Vystudovala rovněž DAMU a právě při tom zároveň hostovala v Národním divadle v Praze. Po dokončení studia se stala členkou divadelního spolku Kašpar, v němž působí dodnes. Účinkuje mj. v inscenacích Kodaň, Romeo a Julie, Slovácko sa nesúdí, Rozmarné léto, Růže pro Algernon, Cyrano ad.

Zdroje článku: