Kris Jenner, hvězda The Kardashians, poděkovala svým fanouškům za podporu po smrti své sestry

Minulé úterý sdílela Kris Jenner se svými fanoušky na Instagramu smutnou zprávu. Její mladší sestra Karen zemřela nečekaně 18. března ve věku 65 let. „Bolí mě srdce pro mou matku MJ a moji neteř Natalii a modlím se, aby nás Bůh všechny provedl tímto těžkým obdobím,“ píše Kris Jenner na svém Instagramu.

Reklama

Kris Jenner, hvězda show The Kardashians a matka Kim, Khlóe a Kourtney Kardashianových, prožívá nelehké období. „Musela se rozloučit se svou mladší sestrou Karen, která zemřela náhle minulý týden v pondělí,“ uvádí Becca Longmire pro časopis People.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kris Jenner (@krisjenner)

„S nejtěžším srdcem a nejhlubším zármutkem s vámi sdílím, že moje sestra Karen včera nečekaně zemřela. Bolí mě srdce pro mou mámu MJ a moji neteř Natalii a modlím se, aby nás Bůh všechny provedl tímto těžkým obdobím,“ sděluje u příspěvku na Instagramu.

„Karen byla krásná zevnitř i zvenku. Byla nejsladší, nejlaskavější, nejcitlivější a nejzranitelnější a tak zábavná. Vždy cítila vděčnost za svůj život a vážila si své rodiny a přátel, zvláště své krásné dcery. Má tak obrovskou část mého srdce a vážím si každé společné vzpomínky. Karenino úmrtí je připomínkou toho, že život je tak krátký a vzácný a zítřek není nikdy zaslíben. Musíme říct těm, kterých si vážíme, jak moc je milujeme. Miluji tě, má krásná sestro,“ dodala Kris pod sérii několika fotografií sebe i své sestry.

I když ji ztráta milované sestry velmi bolí, je potřeba se věnovat i jiným věcem. Kris Jenner se podělila se svými fanoušky také o příjemné věci, které nyní prožívá. Pečlivě se totiž připravuje na Velikonoce, které pořádá pro několik svých vnoučat.

Známá podnikatelka se svěřila, že jí zdobení opět vykouzlilo úsměv na tváři. Fanouškům prostřednictvím příběhu na Instagramu ukázala dekorace kolem svého stolu, které zahrnovaly talíře, kuřátka a roztomilé prostírání, které si mohla její vnoučata vybarvovat.

Na Instagramu zveřejnila také příběh, na kterém byly zachyceny krásně nazdobené perníčky, a poděkovala své dceři: „Děkuji @khloekardashian za to, že jsi tím nejlepším pomocníkem, jakého si velikonoční zajíček mohl přát. Miluji tě,“ naspala Kris Jenner společně s několika smajlíky.

Prvním manželem Kris Jenner byl právník Robert Kardashian, který zemřel v roce 2003. Podruhé se provdala za olympijského vítěze Bruce Jennera, se kterým se rozvedla v roce 2015. Z Bruce se ještě tentýž rok stala žena. Nyní vystupuje pod jménem Caitlyn Jenner.

Kromě Kim, Kourtney a Khlóe Kardashianových má Kris ještě syna Roba a z druhého manželství dcery Kylie a Kendall Jenner, které jsou neméně známé.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama