Mizerové jsou zpět, aby očistili jméno nadřízeného! Trailer čtvrtého filmu je prošpikován akcí a humorem

Zdroj: Sony Pictures

Bad Boys jsou zpět! V pořadí již čtvrtý film ze série akčních komedií nese název Mizerové: Na život a na smrt a na svědomí ho mají tvůrci předchozího dílu, Adil El Arbi a Bilall Fallah. Společnost Sony Pictures zveřejnila první téměř tříminutový trailer, který slibuje nálož humoru a zběsilé akce.

Will Smith a Martin Lawrence se vracejí jako oblíbená dvojka z miamské policie, která se tentokrát zaplete do úplně jiných problémů než doposud. Jejich životy se obrátí vzhůru nohama, když se z nich stanou uprchlíci. Musí totiž dokázat nevinu bývalého nadřízeného, který je po své smrti obviněn z korupce. Jejich cílem je očistit jeho jméno.

Čtěte také: Jake Gyllenhaal ukazuje svaly, film si ale krade Conor McGregor! Remake akčního béčka ostudu nedělá

Za kameru se vrací belgické duo režisérů Adil El Arbi a Bilall Fallah, které je zodpovědné také za předchozí díl Mizerové navždy. Scénář k jejich filmu i tentokrát napsal Chris Bremner. Kromě Willa Smithe a Martina Lawrence se v něm představí Gabriel ‚G-Rod‘ Rodriguez, Alexander Ludwig nebo Vanessa Hudgens.

První Mizerové měli premiéru už v roce 1995 a stejně jako jejich pokračování z roku 2003, ho natočil Michael Bay ve vrcholné formě (Mizerové byli jeho celovečerním debutem). Na třetí film se čekalo dalších sedmnáct let, přičemž čtvrtý bude mít premiéru v kinech už letos v červnu.

Mizerové: Na život a na smrt budou v kinech od 6. června.