Robert Pattinson přivítal společně se snoubenkou Suki Waterhouse prvního potomka

Herečka a zpěvačka Suki Waterhouse (32) porodila své první dítě, které má s Robertem Pattinsonem (37). „Slavný pár potvrdil narození potomka, když tento týden vyrazil na procházku s kočárkem,“ informuje Amelia Wynne pro Daily Mail.

Reklama

Před třemi týdny zveřejnila Suki Waterhouse na svém instagramovém profilu fotografii, na které je vidět obnažené těhotenské bříško. „Je to hotové (album!!),“ napsala k snímku. Na druhé fotografii je Suki zachycená na černobílé fotce v bílých šatech a s mikrofonem

„Poprvé se Suki Waterhouse svěřila se svým těhotenstvím, když vystoupila na pódiu na festivalu Corona Capital v Mexiku a všechny tím překvapila,“ píše Hannah Sacksová pro magazín People.

Její fanoušci pořídili na akci video publikované na platformě X (dříve twitter). Na něm je Suki Waterhouse oblečená ve třpytivých růžových minišatech, botách s třásněmi, třpytivých punčochách a péřovém kabátě.

„Dnes jsem extra jiskřivá, protože jsem si myslela, že by vás to mohlo odvést od něčeho jiného, co se děje,“ řekla do videa, rozepnula si kabát a odhalila těhotenské bříško. Dav okamžitě propukl v jásot. „Nejsem si jistá, jestli to zafungovalo,“ zavtipkovala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Daily Mail zachytil Suki společně se snoubencem Robertem Pattinsonem, jak kráčí s kočárkem. Robert má na sobě kraťasy, mikinu a bundu. Nasadil si kapuci a černé brýle, ale přesto byl dobře poznat. Pár sice prozatím neprozradil pohlaví dítěte, ale můžeme se podle růžového kočárku domnívat, že je to holčička.

Robert začal se Suki randit už v roce 2018, o svém vztahu však veřejně příliš nemluvili. „Jsem v šoku, že jsem s někým šťastná už téměř pět let,“ prozradila herečka v jednom rozhovoru v únoru loňského roku.

Robert Pattinson se poprvé o svém vztahu se Suki Waterhouse rozpovídal v rozhovoru pro The Sunday Times v roce 2019. Při té příležitosti promluvil celkově o svém milostném životě, včetně vztahu se svou hereckou kolegyní Kristen Stewart.

Na začátku roku 2020 se začaly šířit zvěsti o zasnoubení, protože Suki začala nosit prsten na levém prsteníčku. Pár tyto spekulace ale nepotvrdil. Další zvěsti o zásnubách tohoto páru se objevily 18. prosince loňského roku.

Několik dní poté Suki s Robertem potvrdili, že jsou opravdu zasnoubení. Neznámý zdroj tehdy prozradil magazínu People, že jsou zasnoubení. Oba se chtějí vzít. Je to pro ně důležité. Kdy bude svatba, to se zatím neví.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama