Ashley Tisdale z Muzikálu ze střední je podruhé těhotná

Baby boom je v hereckém světě v posledním roce opravdu obrovský. V očekávání je nyní i herečka a zpěvačka Ashley Tisdale, která se proslavila rolí Sharpey v Muzikálu ze střední. „Nemůžeme se dočkat, až tě poznáme,“ napsala Ashley Tisdale na svém Instagramu.

Reklama

Jaro je krásným obdobím nových příležitostí a začátků. O jednu roztomilou záležitost se podělila i osmatřicetiletá herečka Ashley Tisdale. Společně s manželem Christopherem Frenchem oznámili, že očekávají druhé miminko. Se vzrušující zprávou se podělili na Instagramu, kde hvězda Muzikálu ze střední zveřejnila několik fotek s vystupujícím těhotenským bříškem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

„Nemůžeme se dočkat, až tě poznáme,“ napsala Ashley Tisdale v popisku. Jedná se o jejich druhého potomka, neboť jsou již rodiči tříleté dcery Jupiter Iris. Manželé spolu žijí již dvanáct let, seznámili se v roce 2012 a vzali se o dva roky později.

Fanoušci v sekci komentářů poukázali na fakt, že prožívá těhotenství zároveň se svou kolegyní z hitu Muzikál ze střední Vanessou Hudgens. Ta oznámila, že čeká první dítě s manželem Colem Tuckerem na Oscarech začátkem tohoto měsíce. Ačkoliv jsou na obrazovkách protivnice, ve skutečném životě je pojí přátelství.

Ashley Tisdale se minulý rok blíže rozpovídala o rodičovství a nadnesla témata, která trápí spoustu maminek. „Jako prvorodička se jen snažíš přijít na to, co máš dělat. Chvíli jsem si myslela, že musím udělat všechno dokonale, ale nic takového neexistuje. Je v pořádku nebýt dokonalý, je v pořádku dělat chyby, je v pořádku nevědět všechno. Takže jsem zjistila, že člověk se sebou musí mít trochu trpělivosti,“ prozradila US Weekly.

Zároveň poukázala na skutečnost, že se po narození dcery změnil i její vztah s manželem. S novou zodpovědností se do té doby poklidné manželství potýkalo s turbulencemi.

„Byli jsme manželé asi osm let a nikdy jsme se nepohádali, dokud jsme neměli dítě,“ zamyslela se dále. „Lidé mi říkali, co mám jako máma očekávat. Vy čtete knihy například o dítěti, ale nikdo vám neřekne o věcech ohledně vztahu – jak ta cesta bude vypadat.“ Společně však našli určitou rovnováhu a snaží se trávit čas i ve dvou.

Rovněž přiznala, že je třeba nalézt rovnováhu mezi mateřstvím i péčí o sama sebe. „Myslím, že je tak důležité, abychom z chvil péče o sebe udělali součást našeho každého dne, protože to opravdu pomáhá; mně to pomáhá ve všem, co dělám,“ řekla v rozhovoru s magazínem People v roce 2022.

„Být mámou a snažit se sladit pracovní a soukromý život – na konci dne se můžu cítit vyčerpaná. Je důležité vědět, kdy jste dosáhli této hranice, a uvědomit si: Potřebuji si chvíli odpočinout. Musím se vykoupat. Musím provést svoji večerní rutinu,“ dodala.

Neexistuje příručka, která by stanovila, jak má vypadat ideální rodič. Takový ani neexistuje. Herečka si však našla vlastní cestu, která ji činí šťastnou a těší se, až si opět užije péči o novorozené miminko.

Dočká se tentokrát kluka, nebo rozšíří dívčí řady?

Autor: Pavla Krejčí. Zdroj: Instagram.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama