Hliníková pergola s posuvnou střechou vám poskytne ideální stínění

V posledních několika letech se velké oblibě zákazníků těší posuvné pergoly, které poskytují ideální stínění a ochranu před deštěm a vedrem. Ale zároveň nabízejí možnost užívat si sluníčka za horkých slunečných dní pouhým odtažením střechy.  A proč si pořídit posuvné zastřešení terasy?  

Odolná pergola

Hliníková pergola s posuvnou střechou patří mezi vysoce odolné pergoly s dlouhou životností. Masivní hliníková konstrukce bez problému odolá silnému větru. Střecha je pak tvořena z nepromokavé třívrstvé PVC látky, která ochrání terasu před deštěm a též odolá i silnému větru. Navíc posuvná pergola je nenáročná na údržbu, takže si ušetříte mnoho času, jež byste museli věnovat údržbě jiného typu terasy.

Designový prvek vaší terasy

Posuvné zastřešení teras je navrhováno tak, aby architektonicky ladilo s domem a zahradou. Je propracovaná do každého detailu. Kromě ryze praktických funkcí oceníte na posuvné terase i její elegantní vzhled. Nemusíte se obávat toho, že by posuvná pergola působila nevzhledným dojmem. Právě naopak se posuvná pergola stane luxusním zastřešením vaší terasy. Vybírat můžete z mnoha typů provedení, tak aby posuvná pergola co nejlépe ladila s vaším domem.

Další přednosti hliníkové pergoly

Mezi významné přednosti posuvné pergoly patří jednoduchá montáž. Díky čemuž si budete moci užívat relax na terase co nejdříve. Kromě toho jsou pergoly s posuvnou střechou vyráběny nejen jako hotová řešení, ale i na míru, aby co nejlépe odpovídali požadavkům každého zákazníka. Ovládání posuvné pergoly navíc můžete napojit na chytrou domácnost a usnadnit si tak její ovládání pomocí mobilního telefonu, tabletu či notebooku. Pro lepší komfort jsou nabízeny doplňky v podobě LED světel, ZIP screenových rolet, infrazářičů apod.  

Posuvné pergoly od společnosti Pergotec jsou složeny z těch nejkvalitnějších komponent.