Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Anunnaki a Šedí: 2 starověké mimozemské civilizace, které pomohly vytvořit lidskou civilizaci

Je lidská civilizace výsledkem přirozené evoluce? Jak je možné, že v určitém okamžiku historie žili lidé v jeskyních a najednou starověké kultury začaly stavět složitá města a masivní monumenty po celém světě?

Na celém světě jsou miliony lidí, kteří pevně věří, že lidstvo nebylo výsledkem matky přírody. Přesně tak, jak navrhuje teorie starověkých mimozemšťanů, existuje hora důkazů, které poukazují na skutečnost, že naše planeta byla navštívena vysoce vyspělými civilizacemi před stovkami tisíc let. Tyto mimozemské civilizace pomohly vytvořit naši civilizaci, modifikovaly naše geny a pomohly starověkému člověku postupovat historií zrychleným tempem.

Mainstreamoví vědci nedokážou vysvětlit, jak je možné, že civilizace na Zemi vznikla tak náhle. V jednom okamžiku historie mainstreamoví učenci tvrdili, že raný člověk žil v jeskyních, a další věc, kterou víme, začínají v Americe a starověké Mezopotámii vznikat velké kultury, které budují obrovská města a staví některé z nejvelkolepějších starověkých staveb objevených na povrchu naší planety.

Existuje nespočet starověkých textů, které vyprávějí příběh o tom, jak “bohové” přišli z nebes. Nezáleží na tom, kam se podíváte, od starých Egypťanů až po starověké Maye, starověké kultury popisují příchod mocných bohů v “nebeských” vozidlech. Jsou však tyto příběhy kreacionalistickými mýty? Nebo je možné, že je na nich něco pravdy?

Dnes se lidé, kteří studovali a analyzovali fenomén UFO a mimozemšťanů na Zemi, shodují na tom, že existuje několik mimozemských bytostí, které chodí mezi lidmi. S obrovským množstvím odtajněných dokumentů o UFO, které byly zpřístupněny v posledních několika letech, je jen otázkou času, než vlády přiznají to, o čem miliony lidí po celém světě spekulovaly po celá desetiletí: Navštívily nás mnohem dokonalejší civilizace odjinud ve vesmíru.

Jedním z nejkontroverznějších mimozemských druhů, které navštívily Zemi, jsou Anunnaki.

Annunaki je jméno, které dali Sumerové rase mimozemšťanů. Tyto bytosti přiletěly z planety zvané Nibiru, která se údajně přibližuje k naší sluneční soustavě každých 3600 let. Anunnaki znamená: “ti, kteří z nebe sestoupili na zem”.

Podle sumerských tabulek, které přeložil Zecharia SitchinAnunnaki smísili svůj vlastní genetický materiál s ranými lidmi a vytvořili rasu otroků.

Vzhledem k extrémním technologickým rozdílům a znalostem mezi Anunnaki a ranými lidmi se věří, že starověký člověk považoval Anunnaki za bohy, kteří přišli z nebes a říkali, že se jednoho dne vrátí na Zemi.

Rysy obličeje Anunnaki jsou díky velkým vousům vždy dobře skryté.

Dalším předmětem, který se specificky vyskytuje ve starověkém sumerském umění, je tajemný náramek, který děsivě připomíná moderní náramkové hodinky. Mnoho učenců to interpretovalo jako jednoduché náramky bez většího významu, ale z nějakého důvodu je tato záhadná “pomůcka” přítomna téměř ve všech vyobrazeních bohů Anunnaki.

Záhadný “vak”, který starověcí Anunnaki zobrazují, je bezpochyby jedním z nejzáhadnějších rysů reprezentujících starověké Anunnaki.

Kromě Anunnaki navštívili Zemi v minulosti také mimozemšťané známí jako “Šedí” a říká se, že nás navštěvují i v současnosti.

Šedí mimozemšťané jsou jedním z nejznámějších mimozemských druhů v 21. století. Existují dva typy Šedých mimozemšťanů. O malých šedých se říká, že mají extrémně velké hlavy, mandlovité oči a malá těla. Říká se, že malí šediváci jsou klony jiného druhu známého jako vysocí šedí. Podle ufologů a vědců je jejich populace ve skutečnosti velmi malá, a proto mají mezi sebou četné klony.

V posledních několika desetiletích vědci narazili na obrovské množství důkazů, které poukazují na několik zajímavých faktů:

Mnoho národů na Zemi, mezi nimi i Spojené státy americké, uzavřelo několik dohod se Šedými. Obchod byl jednoduchý: lidstvu byla dána mimozemská technologie a na oplátku vlády souhlasily, že nebudou zasahovat do mimozemských operačních plánů na Zemi. Tyto dohody byly uzavřeny v letech 1934, 1964 a 1972.

Autor: Petr V., zdroj: Ancient Code, Titulní obrázek: Pixabay.com/TheDigitalArtist