Anička Slováčková promluvila o svatbě. Partnera chce požádat o ruku sama. Reakci poskytl i Felix Slováček

Anna Slováčková a Felix Slováček
Anna Slováčková a Felix Slováček
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 27. 3. 2024

Přestože sympatická umělkyně Anna Slováčková poslední měsíce bojuje s rakovinou, nevzdává se svých snů. Ráda by se vdávala, jak svěřila deníku Blesk.cz, a nevyloučila, že by partnera klidně požádala o ruku sama. S lehce nadsazenou myšlenkou si Anička pohrávala jen chvíli, poté uvedla, že svatba není na pořadu dne. Svého partnera zpěvačka a herečka úpěnlivě tají, je ale důležité, že je s ním šťastná a spokojená. Veselku své dcery by si přál i její tatínek Felix Slováček, který pro ŽivotvČesku.cz uvedl, že by udělal vše, co je v jeho silách, aby Aničce vystrojil krásnou svatbu.

Osmadvacetiletá Anička Slováčková je takzvaně už holka na vdávání. Sama už na vdavky pomýšlí, jak přiznala v rozhovoru pro Blesk.cz. "Já o svatbě uvažuju, ale je otázka, jestli o ní uvažuje i můj partner," sdělila s úsměvem muzikantka, pro kterou je její přítel obrovskou podporou.

Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka prý má i záložní plán, pokud ji partner nepožádá o ruku. "Už jsem mu řekla, že když mě nepožádá, požádám ho o ruku sama," řekla s nadsázkou umělkyně, která ale zároveň přiznala, že veselka ještě není aktuální, i když by si ji přála.

Svatbu své dcery by si přál i slavný saxofonista Felix Slováček, který by neváhal vystrojit veselku sám. "Určitě bych byl rád, snažil bych se, aby byla svatba krásná, ale samozřejmě bych se přizpůsobil tomu, co by chtěla Anička," uvedl pro ŽivotvČesku.cz hudebník, který v loňském roce vdával svou druhou dceru z prvního manželství René Slováčkovou.

Anna také promluvila o seriálu Smysl pro tumor, který běžel v televizi od ledna a setkal se u diváků s obrovským úspěchem. Přiznala, že je ráda, že seriál splnil to, co splnit měl, a že díky němu vzrostl zájem o darování kostní dřeně a preventivní prohlídky. Zároveň ale svěřila, že sama ještě není připravená na to, aby seriál zhlédla. Od konce loňského léta, kdy jí lékaři diagnostikovali rakovinu plic, statečně s vážnou nemocí bojuje. Léčba je navíc údajně už od začátku úspěšná.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.