Ostatní

Vylepšete své bydlení bez stavebních zásahů – vliesové tapety a okenní folie to zvládnou hravě

Dnešní doba klade stále větší nároky na design a praktičnost našeho bydlení. Už dávno nám nestačí mít střechu nad hlavou, ale chceme, aby náš domov byl i stylovým místem, kam rádi budeme zvát přátele, aby byl funkční a splňoval moderní standardy bydlení. Mezi velmi zajímavé inovace patří bezpochyby tzv. vliesové tapety nebo okenní folie, které snoubí styl a praktické využití.

Vliesové tapety promění každý interiér

Vliesové tapety se pyšní velkou všestranností, ale také nesmírně snadnou instalací.  Nabízí se v mnoha vzorech, barvách i texturách a umožňují každou místnost od základu proměnit. Vybrat si můžete moderní abstraktní motivy, ale také elegantní květinové motivy, které promění každý pokoj v designový prostor. Vliesové tapety jsou odolné a snadno se udržují, což zajišťuje dlouhodobou krásu interiéru bez nutnosti provádět pravidelnou nákladnou výmalbu.

Okenní folie chrání soukromí

Zatmavovací folie na okna vám pomohou lépe střežit své soukromí, ale také poskytnou úlevu od horkých slunečních paprsků. Jsou na první pohled takřka neviditelné, ale přináší opravdu zásadní rozdíl. Okenní fólie jsou k dispozici v různých odstínech a vzorech, což umožňuje individuální přizpůsobení podle vkusu každého majitele. Aktuálně se jedná o velmi žádané řešení, které se zvyšujícími teplotami během letních měsíců slibuje zásadní úlevu od horka, aniž byste museli pořizovat klimatizační jednotky.

Využijte spojení estetiky a praktičnosti

Vliesové tapety vytvářejí atmosféru a definují styl místnosti, zatímco okenní fólie se zaměřují na funkčnost a přináší vašemu bydlení několik zásadních výhod. Zkuste tyto dva prvky ve svém bytě či domě propojit a snadno, bez náročných rekonstrukcí a změn, proměníte svůj domov v útulné místo, kde se vám bude pohodlně bydlet. Je to snadnější než si myslíte a investice do tohoto řešení rozhodně vaši peněženku nezruinuje.

Zdroj náhledové fotografie: Unsplash.com