Kráva utekla z jatek, teď žije v lese s jeleny

Přidat na Seznam.cz

Tato rozkošná kráva nyní žije na farmě v New Yorku, ale cesta tam byla dlouhá, děsivá a někdy i magická. Ve 4 měsících tele uteklo ze svého domova v Holland v New Yorku, což byla farma, která chovala jatečný dobytek.

Co přimělo krávu jménem Bonnie k útěku, byly zoufalé výkřiky její hovězí rodiny, která byla zadržena, aby byla prodána na jatka. Když její majitelé měli plné ruce práce s nakládáním přívěsu se zmatenými kravami, Bonnie využila okamžiku a odcválala do nedalekého lesa.

Zpráva o útěku krávy se rychle rozšířila po okolí, a přestože ti, co putovali lesem, zahlédli krávu, nikdo ji nedokázal chytit. Uplynuly týdny a Bonnie zůstala na svobodě. Mnozí žasli nad tím, jak ta kráva dokázala v zimě sama přežít v lese. Brzy zjistili, že hospodářské zvíře není samo.

Kamery, které v lese postavili lovci, začaly snímat záběry Bonnie obklopené stádem jelenů. Podle toho, co zachytily kamery, se zdálo, že Bonnie našla útěchu u stáda a že stádo ji naopak přijalo. Kráva cestovala, jedla a odpočívala s lesními tvory. Toto stádové zvíře, i když šlo o jiný druh, bylo po ztrátě své původní rodiny přijato do nové skupiny.

zdroj: People