Marie Růžičková otevřeně o zálibě v paranormálních jevech: S Vláďou se nám děly divné věci

Marie Růžičková s manželem
Marie Růžičková s manželem
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 27. 3. 2024

Marie Růžičková, manželka hokejové legendy Vladimíra Růžičky, se před nedávnem spojila s chlapeckou skupinou »lovců duchů«, kteří navštěvují místa, kde zkoumají paranormální aktivity. Redakce ŽivotvČesku.cz se sympatické maminky dotázala na důvod tohoto spojení. "Všichni, kdo mě znají, ví, že miluji horory a že nadpřirozeno mě vždycky zajímalo," uvedla Maruška s tím, že se jí líbí, jak kluci k paranormálním jevům přistupují. "Celý život se mi dějí nevysvětlitelné věci a provází mě to, i když jsem byla s Vláďou," uvedla.

Marie Růžičková se spojila s mladými youtubery, kteří pozorují nadpozemské jevy. Manželka hokejového trenéra se objevila i v jednom z jejich videí, když za tmy navštívili opuštěný dům z 18. století, který objevila sama Maruška. "Ten dům má mít temnou minulost. A to mě lákalo," uvádí na začátku videa, kde se čtveřice statečných ještě směje. Podle videa se jim podařilo navázat kontakt s duchem, se kterým se snažila rozmlouvat i Maruška.

"Mě tohle doprovází celý život, vždycky mě zajímaly paranormální aktivity a všichni z mých bližších ví, že miluji horory a tyhle věci. A hlavně se mi děly... Na starým bytě, na baráku. Máme za sebou i s Vláďou některý věci, takže ano, já na tyhle věci věřím. Kluky jsem začala sledovat a líbí se mi, jak k tomu přistupují. Mají z toho respekt, nevysmívají se. Nikoho nevyvoláváme, jen chodíme na místa, kde by něco mohlo být. Ano, chytlo mě to, plánujeme další věci," sdělila pro ŽivotvČesku.cz Marie Růžičková, která přiznává, že někdy bývá takové zkoumání děsivé, ale ji to zkrátka přitahuje.

Necháme se překvapit, zda se ve strašidelných videích objeví i sám Vladimír Růžička, který údajně na paranormální jevy věří také. "Nikoho nenutím, prostě člověk buď věří, nebo ne," uzavřela Maruška, která se už těší na další »duchařské« mise.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.