Anna Slováčková promluvila o svatbě s přítelem. Požádám ho o ruku sama, tvrdí

Anna Slováčková je velice silná a inspirativní žena. Po návratu zákeřné nemoci je ještě větší bojovnice, která má snové plány do budoucna a s příkořím osudu se dál statečně pere. Její odvaha a nadhled jsou obdivuhodné a měly by sloužit jako vzor. Nyní prozradila, jak to má se svatbou.

Anna Slováčková (28) se aktuálně potýká s rakovinou, která se jí vrátila. Zákeřná nemoc sice udeřila znovu, hudebnice si ale nenechává vzít radost ze života a dál má velké plány do budoucna. Jedním takovým je i vytoužená svatba. „Já o svatbě uvažuju, je ale otázka, jestli o tom uvažuje i můj partner,“ prozradila se smíchem Anička v rozhovoru pro deník Blesk. Dala tím tak jasně najevo, že by se obřadu nebránila.

Mohlo by vás zajímat: Anna Slováčková po chemoterapii natočila dojemný vzkaz nemocným: Jsme v tom spolu

Sympatická zpěvačka totožnost svého partnera dál úspěšně tají. Není divu, že si chce zachovat soukromí a chránit svůj vztah před zájmem mediálního světa. Prozradila jen, že byli dlouhou dobu nejlepšími přáteli a teď jsou přes rok a půl partnery. Anička s přítelem sdílí domácnost a také veškeré radosti i strasti. Ostatně partner jí byl oporou v těžkých chvílích. „S přítelem spolu bydlíme. Vše se mnou sdílí a jsem za to nesmírně vděčná. I moje rodina, rodiče, brácha a kamarádi jsou se mnou denně v kontaktu. Mají o mě strach. A fanoušci mi posílají tolik krásných zpráv, toho si vážím. Jen někdy je toho moc, nemohu všem odpovídat, někdy potřebuji být i sama,“ prohlásila v lednu Slováčková pro WhatNews.

Navzdory své diagnóze si ale dál uchovává pozitivního ducha. „Je pravda, že na začátku jsem to snášela hůř, ale v poslední době mě už asi nakopli všichni svatí a řekla jsem si, že už bylo dost momentů, kdy jsem pociťovala lítost, smutek nebo nespravedlivost. A že je na čase začít poslouchat tu pozitivní stránku a koukat na svět otevřenýma očima,“ svěřila se před časem v rozhovoru pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS.

Slova o svatbě

Anička prý dokonce zvažuje i možnost, že by svého přítele požádala o ruku sama. „Už jsem mu sama řekla, že jestli mě nepožádá, požádám ho sama! Letos je přestupný rok, takže by to holky taky mohly udělat,“ doplnila s úsměvem dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové.

Čtěte také: Začala jsem věřit, že vše dobře dopadne, říká Slováčková. Prozradila, kde bere energii

Aktuálně ale prý svatba není to hlavní. „Myslím, že na pořadu dne to teď úplně není. Máme spoustu jiných věcí, které musíme řešit a dát do kupy, než se vrhneme na svatbu... A současně ani v mojí situaci to není něco, co bychom měli aktuálně řešit. Je ale hezké o tom minimálně snít,“ uzavřela s úsměvem Anička.

Anička Slováčková děkuje za pomoc:

Sdílejte článek
Štítky nemoc zpěvačka celebrity Anna Slováčková láska svatba zdraví rakovina přítel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.