Zayn Malik chce spolupracovat s Miley Cyrus. Mohli bychom spolu udělat něco opravdu skvělého, tvrdí

Zayn Malik (31) z One Direction se nechal slyšet, že by chtěl spolupracovat s oblíbenou hudebnicí Miley Cyrus (31). „Její hudba z poslední doby se mi moc líbí. Má takový nemocný hlas,“ svěřil se zpěvák pro časopis People.

Reklama

Zayn Malik je zpěvák, kterého všichni známe především z chlapecké skupiny One Direction, kterou kdysi tvořil společně s Harrym Stylesem, Niallem Horanem, Liamem Paynem a Louisem Tomlinsonem.

Včera se Zayn svěřil svým fanouškům pomocí chatu na platformě Stationhead s tím, že by chtěl produkovat novou hudbu. Promluvil také o svých přáních do budoucna, kdy by chtěl spolupracovat s Miley Cyrus.

Na sociálních sítích se objevily různé klipy od Malikových fanoušků, kde zpěvák prozradil, že je obrovským fanouškem této popové divy a rád by ji pozval do nahrávacího studia, protože je podle něj její hlas v souladu s tím, na čem Zayn zrovna pracuje.

Zayn Malik právě pracuje na nadcházejícím albu s názvem Room Under the Stairs, které by mělo vyjít 17. května letošního roku. „Myslím, že bychom spolu mohli udělat něco opravdu skvělého, zejména v souladu s tím, jak zní moje nová deska,“ vyjádřil se zpěvák o Mileyně pop-rockovém hlase.

Zpěvák dokonce při živém vysílání oslovil přímo zpěvačku: „Miley, jestli to slyšíš a zajímá tě to, jsem tady. Udělejme něco.“ Budeme tedy netrpělivě očekávat, zda se Miley Cyrus opravdu ozve a zda se společně pustí do nějaké spolupráce.

V minulosti se Zayn Malik spojil například s nejslavnější zpěvačkou Taylor Swift na jednorázových singlech. Tím nejznámějším je píseň „Don’t Wanna Live Forever“ ze soundtracku k filmu Padesát odstínů temnoty. Malik dále spolupracoval například se Siou nebo Nicki Minaj.

Anglicky zpívající R&B-popový umělec se svěřil s další velmi zajímavou zprávou: „V poslední době jsem poslouchal trochu hudby One Direction a přemýšlel jsem. Byly to dobré časy,“ uvedl o svém působení v chlapecké skupině, ve které působil od roku 2010.

Tehdy dali dohromady pět chlapců porotci X Factoru. Malik odešel z One Direction v roce 2015, zbytek kapely oznámil pauzu na dobu neurčitou začátkem roku 2016. „Jako kapela jsme udělali dobrou muziku. Byli jsme docela dobří,“ dodal.

Album Room Under the Stairs bude už jeho čtvrtým. Naposledy vydal album v roce 2021 a nazval ho Nobody Is Listening. Na sociální síti X (dříve Twitter) zveřejnil Malik příspěvek týkající se jeho nového alba. Na fotografii můžeme vidět výslednou verzi nejnovějšího alba.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama