Celebrity

27. března 2024 15:40

Eliška Reiglová

Donna z Pobřežní hlídky se ukázala úplně nahá. Skvělou formu přisuzuje veganství

Osudy hvězd kultovního seriálu Pobřežní hlídka jsou vskutku různorodé. Pokud se o někom dá říct, že se mu daří dobře, je to herečka Donna D'Errico. Ta sice bude o víkendu slavit 56. narozeniny, ale v rámci kampaně za práva zvířat odhodila svršky a nahá ukázala, že v červených plavkách by dnes vypadala stejně dobře nebo ještě lépe.

Nicole Eggert alias Summer bojuje s rakovinou, na Yasmine Bleeth, která hrála plavčici Caroline, si vybralo daň užívání drog, Erika Eleniak, představitelka Shauni, má duchovní podcast a Pamela Anderson po vydání knihy, v níž popsala nejtěžší životní momenty, přestala nosit make-up. To jsou hvězdy z Pobřežní hlídky. A jak je to s Donnou D'Errico?

Čtěte také: Hvězda Pobřežní hlídky si oholila hlavu. Rakovina se rozšířila, přiznala Nicole Eggert

Donna, která v seriálu ztvárnila stejnojmennou postavu, je dlouholetou vegankou. K tomuto životnímu stylu se rozhodla poté, co viděla, jak je se zvířaty zacházeno ve velkochovech. Po zhlédnutí videa natočeného ochránci zvířat se zapřísahla, že maso už v životě nepozře. Následně z jídelníčku vyřadila i všechny živočišné produkty.

Nyní spíše než herečkou je Donna D'Errico bojovnicí za práva zvířat, a právě v rámci kampaně pod heslem „nos vlastní kůži, oblékej se vegansky“ odložila oděv. Na snímku je zachycena tak, jak byla stvořena, a je až neuvěřitelné, jak skvěle vypadá. Komplimenty se jí v komentářích začaly jen hrnout. Ona sama už přitom dříve vysvětlovala, díky čemu má postavičku jako lusk.

Herečka si myslí, že za to, jak skvěle vypadá, vděčí právě veganství. „Má to příjemné výhody, jako je čistší pleť, lepší trávení, lepší spánek – ale to není důvod, proč to dělám. Dělám to kvůli zvířatům. Navíc asi nikdy nebyla lepší doba na to, být veganem. Dnes je to jednoduché,“ řekla v rozhovoru pro Fox News.

Vegan je i Ben Cristovao. Podívejte se, jak si občas zahřeší:

Sdílejte článek
Štítky nahota Pobřežní hlídka veganka veganství Donna D'Errico Donna D'Erricová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.