Igor Chmela skončil ve vězení a přišel o řidičský průkaz. Na vině byl alkohol

Herec Igor Chmela se před časem svěřil s velice nepříjemnou zkušeností. Kvůli zbytkovému alkoholu v krvi strávil několik hodin za mřížemi. O svém zážitku se rozpovídal při natáčení jednoho z internetových pořadů.

Herce Igora Chmelu můžete znát především jako skvělého baviče z pořadu Partička, ve které vynikal svými improvizačními schopnostmi. Před dvěma týdny se Chmela objevil v dalším díle pořadu Celebrity v autoškole na youtubovém kanálu Ten Smlsal, který má na svědomí Matěj Smlsal.

Mohlo by vás zajímat: Igor Chmela z Partičky má tři děti. Dávají mu zabrat, doma bývá morous

Zatímco se snažil prokázat své řidičské dovednosti, vrátil se ve vzpomínkách do doby, kdy si zadělal na pořádný průšvih svou nerozvážností a špatným odhadem situace. Jakmile totiž došlo na otázku, zda je spořádaný řidič, práskl na sebe nepříjemný zážitek se zbytkovým alkoholem v krvi, kvůli kterému skončil na pár hodin za mřížemi. „Hodný jsem nebyl. Bohužel jsem nadýchal zbytkový alkohol. Byl ale tak velký, že jsem si šel sednout za katr na šest hodin,“ přiznal upřímně herec.

Policie ho zastavila 500 metrů před cílem

Igor Chmela přiznal, že na vině byl špatný úsudek i odhad. „Aby to ale pak nebylo tak, že Chmela chlastal za volantem! Nenapadlo by mě řídit s tím, že si dám. Po téhle zkušenosti už vůbec,“ zdůraznil herec. „Cítil jsem se v pohodě, ale samozřejmě to byla minela. Ještě jsem měl půjčené auto od bratra a pět set metrů před cílem zvedl ten policajt ruku,“ pokračoval Chmela s popisem sledu událostí. „A já jsem řekl: ‚Nezvedej ji!‘ A bylo mi jasné, že to bude špatně…“ uvedl Chmela s tím, že ho policista zastavil kvůli nerozsvíceným světlům.

Čtěte také: Z herce režisérem. K filmu mě inspirovala péče o seniory během pandemie, prozradil Chmela

Následně byl kvůli prohřešku umístěn do cely předběžného zadržení, kde strávil šest hodin. „Takže jsem si šel sednout. A až v té base jsem si uvědomil důležitou věc, že bych to třeba zvládl, to nebylo, že bych byl nametený. Ale průšvih by byl, že kdyby někdo zavinil nehodu, všechno jde za mnou... A tam by třeba někdo zakukal a já bych seděl tři roky a neviděl svoje děti,“ dodal na závěr sympatický otec Aničky a dvojčat Ely a Antonína, které má s herečkou Janou Janěkovou mladší.

Rodina je pro něj důležitá

O tom, že je pro něj rodina vším, není pochyb. Právě nedostatek času s dětmi a manželkou ho v minulosti donutil opustit pořad Partička. Se svou ženou se poznal v divadle. „Poprvé jsme se potkali při představení Nože a růže v Divadle Na zábradlí. Byla jsem tam jediná žena mezi pěti muži. Potkali jsme se tam nejen v roli, ale i lidsky,“ zavzpomínala Janěková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „A pak na baru i v šatně,“ doplnil svou současnou ženu Chmela. „V mojí šatně. Tam zahřměl vesmír a bylo to,“ prozradila herečka.

Přečtěte si: Jiřina Jandová zažila před koncertem drama. Zamkli ji v šatně a nedostala se na pódium

Začátek jejich vztahu ale nebyl úplně růžový. „Já jsem byla vdaná a on ženatý, v tom to bylo problematické. Vůbec to nebylo romantické, naopak to bylo bolestivé a náročné. Vážně jsme si řekli, že se na rok rozejdeme a za rok se na stejném místě sejdeme a řekneme si, jestli tam ta láska je. To dodneška nechápu,“ vzpomíná herečka na plán, který nevyšel. „Já jsem to chtěl romanticky vydržet rok, ona to vydržela čtrnáct dní,“ vysvětlil Chmela. „Nevydržela jsem to, navíc nás osud dával pořád dohromady, že nás stále obsazoval spolu. A Robert Sedláček nás obsadil do filmu Pravidla lži, kde to vzniklo,“ doplnila Janěková.

Igor Chmela a Jana Janěková v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky vězení řidičský průkaz celebrity Igor Chmela Jana Janěková herec alkohol

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.