Budíček ve tři ráno a deset zemí za měsíc. Miss World Krystyna Pyszková se rok nezastaví

Miss World Krystyna Pyszková v Show Jana Krause

Blondýnka Krystyna Pyszková je aktuálně nejkrásnější ženou světa. V oblíbené talkshow se rozpovídala o tom, co přesně titul Miss World přináší a jak vypadají její momentální plány.

Být nejkrásnější ženou světa je vskutku lichotivý titul. Rodačka z Třince Krystyna Pyszková (25) si výhrou ve světové soutěži splnila sen. Díky ní se Česká republika může pyšnit Miss World už podruhé. Co musí dívka toužící po získání korunky krásy splňovat? „Jenom krása nestačí!“ upřesnila čerstvá Miss World v pořadu Show Jana Krause a dodala, že soutěž trvá měsíc a zdaleka nejde jen o finále.

Mohlo by vás zajímat: Novou Miss World je Češka. Krystyna Pyszková po 18 letech napodobila Taťánu Kuchařovou

„Byli jsme nejprve v Dillí, pak jsme se přesouvali do Bombaje a bylo nás tam po celou dobu celkem sto dvacet,“ popsala Krystyna. Prozradila také, že zabalit se na měsíční pobyt není vůbec legrace a že její kufry měly více než sto kilo. „Celý jeden kufr zabral například jen kroj z Podluží,“ popsala Pyszková. „Ale je toho mnohem víc, protože dívka musí mít připraveno na každý den několik outfitů na několik různých eventů, aby to nebylo stále stejné. Měli jsme tam například charitativní gala, sportovní a talentovou challenge nebo jsme se jeden den účastnili zasedání summitu skupiny G20,“ uvedla modelka.

Vstávání ve tři ráno a deset zemí za měsíc

To všechno prý proto, že vítězka by měla být všestranná. „Měla by být dobrý řečník a umět konverzovat o různých světových tématech, takže je to taková průprava na finále a příležitost, kde mají porotci možnost tu dívku poznat,“ přiblížila Krystyna zákulisí soutěže. „První otázku, kterou jsem tam měla, jsem dostala v rozstřelu, aby se vybrala nejlepší kandidátka za Evropu. Takže to bylo mezi mnou a reprezentantkou z Anglie, tedy rodilou mluvčí. Žádná sranda,“ vzpomínala s úsměvem vítězka v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 21:40 na Primě.

Čtěte také: Makarenko rozebrala povahu nové Miss World: Krystyna je flegmatik a nepodléhá stresu

Kvůli svému úspěchu musela nyní přerušit studium, protože má na celý další rok smluvně zajištěný program. „Každý den je velice nabitý. Je to budíček ve tři, jde se pozdě spát, cestuje se po světě… takže teď se rok opravdu nezastavím,“ hodnotila rodačka z Třince, jak si aktuálně stojí, s tím, že v kombinaci se školou by se to nedalo stíhat. Povinnosti, které jsou s titulem spojené, musí plnit až do další korunovace, která může, ale nemusí být zhruba za rok.

„Někdy se to prodlužuje. Tam člověk nikdy neví. Taťána (Kuchařová) to také měla prodloužené. Vyhrála před 18 lety a já jsem na ni koukala jako sedmiletá,“ líčila Krystyna a divákům prozradila, že příští týden ji čeká cesta do New Yorku, následně do Kataru a pak začíná africká tour. „Za první měsíc navštívím deset zemí. Takže je toho docela dost,“ uzavřela s tím, že se těší na všechny ty zážitky, které má před sebou.

Krystyna Pyszková vyhrála titul Miss World:

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima krása Miss World modelka celebrity Show Jana Krause Krystyna Pyszková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.