Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Megapixel.cz jarní akce pro fotografy

Megapixel.cz jarní akce pro fotografy

27.3.2024 napsal(a) Honza H.

Na trhu s fototechnikou se objevila řada lákavých promo akcí, které si zaslouží vaši pozornost. Megapixel.cz, jeden z předních prodejců fototechniky u nás, přichází s nabídkami, které by mohly zaujmout každého fotografa či videografa, od amatérů až po profesionály. Podívejme se společně na ty nejzajímavější z nich dostupné na Megapixel.cz

Megapixel.cz slevový kupón


Bonus až 2 000 Kč


Období od 1. února do 31. března 2024 je ve znamení bonusů, které mohou zákazníci získat při nákupu fotoaparátů a objektivů. Tato nabídka se netýká pouze nejdražších přístrojů, ale je dostupná již od minimální hodnoty nákupu 15 000 Kč, což je přívětivá suma i pro hobby fotografy. Zákazníci mohou získat poukazy v hodnotě 1 000 Kč až 2 000 Kč, které lze využít na širokou škálu příslušenství. To je vynikající příležitost jak pro ty, kteří chtějí rozšířit své fotografické vybavení, tak pro ty, kteří si chtějí jen dopřát nový gadget.

Vlogujte se Sony a ušetřete


V dnešní době, kdy se vlogování stává čím dál tím populárnějším, přichází Megapixel.cz s promo akcí zaměřenou právě na vloggery. Nabídka zahrnuje slevu až 2 500 Kč na vybrané vlogovací zařízení od Sony, včetně novinky Sony Alpha ZV-E1. Tato akce je skvělou příležitostí pro všechny, kteří chtějí svým sledujícím poskytovat kvalitní obsah s profesionálním vybavením.

Fujifilm akční nabídka

Pro fanoušky značky Fujifilm je tu časově omezená akční nabídka, platná od 5. února do 31. března 2024. Fujifilm je známý svou kvalitou a inovativními technologiemi, a právě teď můžete získat jejich produkty za ještě přívětivější ceny. Tato akce je ideální pro ty, kteří chtějí vylepšit své fotografické dovednosti pomocí špičkového vybavení.

Sony sleva 10 000 Kč při výkupu

Od 16. února do 31. března 2024 mohou zákazníci využít nejen výkupního bonusu, ale také slevy až 10 000 Kč na vybrané produkty od Sony. Tato akce je skvělou příležitostí pro všechny, kteří plánují obměnit svou stávající techniku za nejnovější modely, a přitom chtějí ušetřit.

OM System OM-5 dárky

K nákupu těla OM-5 a vybraných setů nabízí Megapixel.cz dárky v hodnotě až 14 770 Kč. Tato akce, platná do 31. března 2024, je skvělou volbou pro fotografy, kteří hledají kvalitní vybavení a rádi by získali něco navíc. Registrací nákupu do 15. dubna 2024 si zákazníci zajistí příjemný bonus v podobě vysoce kvalitního příslušenství, které může významně rozšířit jejich fotografické možnosti a zlepšit zážitek z fotografování.

Nikon ušetřete až 50 000 K
č

Nikon, jako jedna z vedoucích značek ve světě fotografie, přichází s nabídkou, která je skutečně těžké odolat. Slevová akce, která trvá do 31. března 2024, umožňuje zákazníkům ušetřit až neuvěřitelných 50 000 Kč při nákupu vybraných fotoaparátů a objektivů. Tato akce je jak dělaná pro fotografy, kteří se chtějí vybavit nejnovějšími modely a zároveň ušetřit značnou sumu peněz.

Sony sleva 2 500 Kč

Sony pokračuje v nabízení atraktivních slev a tentokrát nabízí 2 500 Kč slevu na vybrané fotoaparáty a objektivy. Platnost této akce je omezena do 31. března 2024 a představuje skvělou příležitost pro všechny, kteří chtějí investovat do kvalitního fotografického vybavení od renomovaného výrobce.

DJI Mini 3 sleva až 23 %


DJI Mini 3 a Air 3 představují špičku v oblasti kompaktních dronů, a právě teď je možné získat tyto modely se slevou až 23 %. Tato akce je platná do 31. března 2024 nebo do vyprodání zásob, což je výzva pro všechny nadšence do letecké fotografie a videografie, kteří chtějí rozšířit své možnosti o jedinečné záběry z ptačí perspektivy.

Fomei jarní výprodej

Pro všechny, kdo hledají kvalitní osvětlovací techniku a příslušenství, je tu jarní výprodej značky Fomei, nabízející slevy až 49 %. Platnost akce od 26. března do 30. dubna 2024 je skvělou příležitostí jak pro začínající, tak pro pokročilé fotograhy, kteří chtějí své vybavení doplnit o profesionální světla, blesky a další nezbytné doplňky.

Každá z těchto promo akcí představuje jedinečnou příležitost pro fotografy a videografy, aby si pořídili kvalitní vybavení za výrazně lepší ceny. Výběr je opravdu široký, ať už hledáte nový fotoaparát, objektiv, dron, nebo jen rozšíření vašeho příslušenství. Tyto promo akce jsou ideálním způsobem, jak získat více za méně, a určitě stojí za to je prozkoumat dříve, než se rozhodnete pro nákup nového kousku do vaší technické výbavy.

Komentáře

CAPTCHA

Megapixel.cz slevový kupón

Specialisté na digitální fotoaparáty, videokamery, objektivy a příslušenství značek Canon, Olympus, Panasonic, Nikon, Sony, Fujifilm, Pentax a další.

Megapixel.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.