Policie šetří záhadné úmrtí 90leté seniorky. Podezřelý z vraždy je o čtyři roky starší muž

Policie šetří záhadné úmrtí 90leté seniorky.

Podezřelé úmrtí 90leté stařenky

Pražská mordparta má od úterního rána další případ. Vyšetřuje podezřelé úmrtí devadesátileté seniorky, která zemřela v panelovém bytě v Řepích. Z vraždy je podezřelý o čtyři roky starší muž. Podle sousedů za vším mohly být zdravotní problémy.

Jako obrovský šok a tragédii popisují obyvatelé pražských Řepí velmi smutný čin, který se stal v úterý brzy ráno. V bytě ve Španielově ulici našli kriminalisté bezvládné tělo devadesátileté stařenky. „Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu vražda,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jan Rybanský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Manželku na Liberecku zazdil pod vanu, kde se s dcerami koupal. O zmizení mluvil i v televizi

Krátce po činu kriminalisté zadrželi podezřelého muže. Jde o čtyřiadevadesátiletého seniora, který měl podle sousedů se ženou v bytě žít. „Podezřelý se stále nachází v lékařském zařízení,“ sdělil Rybanský.

Jaký byl motiv činu a způsob provedení, není zatím jasné. Podle sousedů za vším ale mohly stát dlouhodobé zdravotní problémy. „Slyšela jsem, že paní byla nějakým způsobem nemocná. Nemyslím si, že by měli tendenci se vraždit. Vždycky se oba dva chovali slušně a nikdy jsem neslyšela, že by tam byly nějaký vzteklý výkřiky,“ sdělila sousedka.

Policisté podrobnosti zveřejnit nechtějí. „S ohledem na pozůstalé a rodinné příslušníky nebudeme v tuto chvíli poskytovat jakékoliv další informace,“ řekl Rybanský. Detektivové zatím nikoho neobvinili, na případu dál pracují.

Tagy:
policie vražda senior Praha Policie České republiky Řepy