27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


AGENTURA PRAVDA VYDĚSÍ: Jak to bude

28.3.2024

Agentura Pravda vyděsí přináší svědectví o rozhodnutích, která již zanedlouho ovlivní náš svět. Pak si vzpomenete: oni to říkali!

Letní čas
Nekončící spory, zda s časem hýbat či nehýbat, již za rok skončí! Celosvětově bylo dohodnuto, že se čas ve všech časových pásmech jednou provždy bez návratu k původnímu stavu posune, a to o třicet sedm minut. Proč právě o třicet sedm? A proč právě o šedesát?

OSN
Už se ví, kdo bude příštím generálním tajemníkem OSN. Jméno zatím nesmíme prozradit, ale jde o filosofa, který pochází ze souostroví Tuamotu a studoval na nejprestižnější místní univerzitě. Když jsme se ptali komitétu pro volbu, proč nevybrali někoho s větší erudicí a prestiží, dozvěděli jsme se: „A není to vlastně jedno?“.

Školství
Čeští učitelé na tajném zasedání, o kterém se především nesměly dozvědět odbory, vytvořili plán na zlepšení českého školství. Ministerstvu školství budou tajně odebrána veškerá razítka, zrušeny datové schránky a beznadějně zavirovány počítačové sítě. Naopak budova bude vybavena velkým množstvím herních konzolí a také tabletů s předplacenými porno stránkami. Učitelé si od tohoto slibují, že jim ministerstvo konečně nechá klid na výuku. Pro zlepšení financování školství se již vytváří lobbistická skupina složená například z Carlose Vémoly, Fabiany Bytyqi, Lukáše Krpálka nebo Igora a Ivana s jejich baseballovými pálkami. Zdá se, že by tentokrát učitelům mohly platy opravdu vzrůst.

Z autorova blogu Paleta názorů a ptákovin