Infinix redefinuje rychlé nabíjení s novou sérií NOTE 40

Publikováno: 28. března 2024 | autor Redakce
back-45-l.jpg

Infinix, trendy technologická značka vytvořená pro mladé spotřebitele, s nadšením oznamuje nejnovější přírůstek do svého produktového portfolia: řadu NOTE 40.

Série nových telefonů zahrnuje čtyři modely:  NOTE 40, NOTE 40 Pro, NOTE 40 Pro 5G a nejvyspělejší model NOTE 40 Pro+ 5G. Infinix do těchto zařízení implementoval nejnovější technologii nabíjení All-Round HyperSpeed Lab a nastavil tak nový standard. Globální premiéra se odehrála na mezinárodním okruhu F1 Sepang v Malajsii.

note-40-4g-obsidian-black-rear-30-left.jpg

Řada NOTE 40 představuje významný pokrok v technologii All-Round FastCharge 2.0. Uživatelé se mohou těšit na inovace jako je 100W Multi-Speed FastCharge, Wireless MagCharge a samostatně vyvinutý čip podporující multifunkční režimy nabíjení. Navíc série nabízí živý a zaoblený 3D 120Hz AMOLED displej a robustní 108MP superzoom fotoaparát s podporou OIS. Infinix také zahrnul AI vylepšení jako je Active Halo AI osvětlení a pokračuje ve spolupráci s JBL, čímž zajišťuje nevídanou úroveň výkonu a efektivity.

note-40-4g-obsidian-black-front-30-right.jpg

„Řada Infinix NOTE 40 představuje významný pokrok v technologii nabíjení a redefinuje uživatelskou zkušenost. S naším vlastním čipem Cheetah X1, All-Round FastCharge vstupuje do nové éry, nabízí funkce jako vícerychlostní nabíjení a nabíjení při extrémních teplotách. Také jsme představili inovativní soubor příslušenství MagCharge, poskytující uživatelům bezproblémový nabíjecí ekosystém. Tyto pokroky ukazují plný potenciál řady NOTE 40 a umožňují zákazníkům bezproblémový provoz v jakémkoliv scénáři a za jakéhokoliv počasí,“ říká Wej-čchi Nie, produktový ředitel společnosti Infinix.

Nabíjení, jak ho neznáte

Řada NOTE 40 přináší technologii All-Round FastCharge 2.0, poháněnou prvním samostatně vyvinutým čipem Cheetah X1 od Infinixu. Tento čip integruje vysoce přesnou detekci výkonu, bezpečnou detekci napětí a podporu různých uživatelských scénářů. Zajištuje tak výjimečnou efektivitu nabíjení kdekoli a kdykoli.

note-40-4g-obsidian-black-horizontal-rear.jpg

NOTE 40 Pro+ 5G podporuje 100W Multi-Speed FastCharge, takže nabijete 50 % baterie za pouhých 8 minut v hyper režimu. Nabízí také režim pro nízké teploty a inteligentní režim pro adaptivní nabíjení. Série se může pochlubit vysokou hustotou baterie, takže nabijete 1 600 cyklů a stále máte 80% kapacity baterie. Ve své třídě navíc nabízí bezkonkurenční 20W Wireless Magcharge.

Sestava zahrnuje Infinix MagKit pro pohodlné magnetické nabíjení, včetně pouzdra na telefon MagCase, magnetické nabíjecí podložky MagPad a magnetické powerbanky MagPower. Technologie Extreme-Temp zajistí spolehlivé nabíjení až do -20 °C, ideální do mrazu. Bypass Charging 2.0 usměrňuje proud, aby přímo napájel základní desku během intenzivního hraní her nebo sledování videí, čímž předchází přehřívání.

Reverzní nabíjení umožňuje sdílet energii s ostatními zařízeními pomocí kabelu nebo bezdrátově rychlostí až 10W. Podpora protokolu PD3.0 umožňuje nabíjení notebooků pomocí nabíječky telefonu, což eliminuje potřebu více nabíječek.

Elegantní městská estetika

Řada Pro je inspirována estetikou města a nabízí úchvatný displej zakřivený o 55°, na němž najdete odolné sklo Corning® Gorilla® Glass. NOTE 40 se pyšní plochým displejem s ultraúzkým rámečkem s designem Unibody MDA (metal device antenna), který skrývá anténu v rámu. Displej AMOLED s 120Hz nabízí rozlišení 1080P a maximální jas 1300 nitů, což zajišťuje lepší viditelnost za všech světelných podmínek. Certifikace TÜV Rheinland pro ochranu očí proti modrému světlu a vysoká frekvence stmívání PWM 2160Hz poskytuje zážitek bez blikání, který přináší zvýšený komfort pro oči uživatelů.

back-45-l.jpg

Nová funkce ‘Active Halo’ od Infinixu je dalším výrazným prvkem, který spojuje AI a design. Oživuje řadu NOTE 40 s realistickými pulzy světla na modulu kamery telefonu. Displej se mění na základě různých aktivit. Ať už telefonujete, hrajete hry, přehráváte hudbu, nebo jen přijde notifikace, zařízení reaguje. S řadou NOTE 40 rozhodně nebude nuda.

Impozantní Superzoom

Řada NOTE 40 nabízí vylepšené funkce kamery pro fotografy a tvůrce obsahu na sociálních médiích. Využívá pokročilou technologii zoomu v senzoru, s využitím své impozantní hlavní kamery 108MP. Znamená to, že s 3x bezztrátovým superzoomem nepřijdete o čistý obraz a sebemenší detaily ani na větší vzdálenost. Série Pro  zahrnuje technologii optické stabilizace obrazu (OIS), která redukuje rozmazání způsobené pohybem kamery.

front-45-l.jpg

Uživatelé mohou současně nahrávat z 32 MP přední i 108 MP zadní kamery. Režim Dual Video jim umožní zachytit různé události z různých perspektiv. Mohou také využívat mobilní střižnu, jako je Vlog Clipper, pro vytváření atraktivního vlogového obsahu pro sociální média. Řada NOTE 40 je cenným nástrojem pro kreativní nadšence, kteří chtějí vylepšit své schopnosti mobilní fotografie a vyprávění příběhů.

Postup na vyšší level

Řada NOTE 40 představuje čipsety D7020 a G99, které využívají špičkové 6nm procesy pro energetickou efektivitu a vysoký výkon. Tyto čipsety jsou vylepšeny AI funkcemi na XOS 14, včetně Folaxu, Ask AI a generátoru AI tapet, což zvyšuje kreativitu a produktivitu.

Pro mobilní hráče znamená 24GB rozšířené RAM vylepšený multitasking, zatímco systém chlazení s vakuovou komorou snižuje teploty až o 7°C. XBOOST Frame Rate Control optimalizuje výkon pro populární MOBA a FPS hry, poskytující prémiový herní zážitek při maximálních snímkových frekvencích. Kromě toho řada NOTE 40 obsahuje duální stereo reproduktory, které byly vyladěny inženýry z JBL do nejmenšího detailu pro pohlcující kvalitu zvuku.

front-ground.jpg

Ceny a dostupnost

Řada NOTE 40 bude globálně od 18. března, ve variantách barev Vintage Green, Obsidian Black a Titan Gold. Infinix ve spolupráci s DesignWorks, společností skupiny BMW, připravuje opět úspěšnou Racing Edition, která bude k dispozici v polovině roku.

Ceny pro český a slovenský trh budou oznámeny již brzy. Všechny modely mají nainstalovaný Infinix XOS 14, přičemž řada Pro podporuje dva roky aktualizací operačního systému Android.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.