Režisér Chudáčků už představil svůj další film! A zase v něm hraje Emma Stone

Zdroj: Searchlight Pictures

Sotva si Emma Stone vystavila na poličku svého druhého Oscara, společnost Searchlight Pictures už představila další film oceňovaného režiséra Chudáčků, Yorgose Lanthimose. A zase to vypadá na velkou, téměř až artovou zábavou.

Nový snímek Yorgose Lanthimose nese název Kinds of Kindness a bude vyprávět několik příběhů. První se zaměří na policistu, který je znepokojen náhlým návratem své pohřešované ženy, která projevuje podivné změny v chování. Druhá dějová linie se zaměří na ženu, která je odhodlaná najít jistou osobu se zvláštní schopností. Domnívá se totiž, že jejím osudem je stát se duchovním vůdcem.

Čtěte také: Létající talíř, hutná atmosféra a sympatické obsazení! Netflix uvede chválenou sci-fi ohýbající pravidla žánru

Kromě Emmy Stone si ve filmu zahrají také další herci z Chudáčků, filmu oceněného čtyřmi Oscary. Budou to Willem Dafoe a Margaret Qualley, které doplní neméně výborný Jesse Plemons. Na scénáři s Lanthimosem spolupracoval Efthymis Filippou, který se v minulosti podílel také na Špičáku, Humrovi a Zabití posvátného jelena.

Film má americkou premiéru 21. června.

Zdroj: Searchlight Pictures