Růžička znovu v Clash of the Stars? Mawar má v hlavě jasného soupeře

Růžička

Tadeáš Růžička, který posledních několik měsíců strávil v Thajsku, kde si dal i jeden zápas, který bohužel prohrál kvůli velké tržné ráně v obličeji, už je zpět v České republice a hned se hlásí o zápas. Samozřejmě by se nabízela RFA obhajoba titulu, který získal na koni minulého roku, ale ve hře jsou evidentně i další možnosti.


Tak pozor! Bitva Růžička vs Sivák by mohla dopadnou, ale ne v RFA! Kde? To neuhodnete

„Lidi, musel jsem se vrátit zaplatit právníka, sehnat peníze a sehnat nějaký zápas. Jedu rovnou do gymu a pokračuju. Tento rok mě poznáte tak, jak jste mě ještě nikdy nepoznali. Takže Borisi, titul v 70 kg držím já. Zápasil jsem skoro před půl rokem. Chci obhajobu. Lidi mě tam chtějí také vidět. Do léta bych si přál někoho knockoutovat a obhájit svůj titul,“ vzkazoval Růžička minulý týden, že má zájem o zápas.

V Thajsku byl přitom hodně dlouho a rozhodně se tam prý plánuje vrátit. „Byl jsem tam necelé tři měsíce, ale musel jsem se vrátit jednak kvůli zápasům, ale také kvůli sponzorům. Celkově mi chyběla rodina a kamarádi. V Thajsku navíc brzy začínají dešťová období, ale rozhodně bych se tam chtěl vrátit, někdy třeba říjen či listopad. Bylo by to na delší dobu,“ prozradil pro Sport.cz.




  

Růžička by si chtěl co nejdříve dát zápas, ale RFA promotér Boris Marhanský zmiňoval až září, „Doufám, že to bude dřív. Nějaké zápasy se řeší, vzal bych něco i na poslední chvíli, protože jsem připravený. Měli jsme i schůzku s organizací Clash of the Stars.“

V rámci Clash of the Stars si Růžička došlápl na Veselého, ale nyní má v hlavě jiné jméno, které vlastně představuje zajímavou výzvu, „Takové peníze vám nikdo nikde nedá. Nechci se ale příliš bavit o financích, protože je to jejich stránka věci a ostatní aktéři by si pak mohli říct o stejnou částku. Člověku to ale také dá obrovskou sledovanost. Teď jednáme. A možný soupeř? Od začátku je tam Karlos Benda.“

O možné bitvě Růžička vs Benda se už mluvilo a údajně i vážně jednalo, ale poté přišly problémy a plány byly pryč. Nyní by se však mohlo znovu začít jednat.




 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *