Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Zde jsou nezveřejněné snímky NASA z mise Apollo, které nechtějí, abyste viděli

Myšlenka, že se NASA setkala s mimozemským životem během misí Apollo, vzbudila zvědavost tisíců odborníků v této oblasti po celá desetiletí. Od té doby, co NASA úspěšně přistála na Měsíci, si lidé kladli otázku, zda astronauti na měsíčním povrchu – a během své cesty na Měsíc – byli svědky věcí, které nedokázali racionálně vysvětlit.

Tyto otázky se rychle změnily v konspirační teorii a lidé, kteří tvrdí, že astronauti Apolla byli během své cesty na Měsíc svědky nevysvětlitelných věcí, byli označeni za konspirační blázny.

Téměř půl století – přesně 46 let – se vesmírné agentury po celém světě vyhýbaly cestě na Měsíc.

Ale proč?

Bylo to kvůli extrémně vysokým nákladům? Riskuje? Nebo je to tím, že Měsíc prostě není zajímavé místo?

Pravdou je, že dnes, 46 let po posledním úspěšném přistání na Měsíci, máme mnohem lepší technologii, než jsme měli před 46 lety.

Peníze nejsou problém, protože peníze vždy najdeme na věci, které chceme a potřebujeme.

Měsíc je možná jedním z nejzajímavějších míst ve sluneční soustavě a řada odborníků tvrdí, že je nezbytné, aby lidé založili kolonii na měsíčním povrchu.

Co nám tedy brání přistát na Měsíci?

Muž jménem Bob Dean by mohl odpovědět na výše uvedenou otázku.

Pan Dean je vysloužilý vrchní seržant americké armády, který sloužil 28 let.

Uspořádal řadu zajímavých přednášek, které poskytly množství informací nejen o přistání na Měsíci, misích Apollo, ale také potvrdily to, co v minulosti řekla řada informátorů.

Během barcelonského exopolitického summitu, 25. července 2009, pan Dean zveřejnil sadu úžasných snímků. Vysvětlil také mise Apollo a to, s čím se astronauti setkali na rozdíl od nikoho před ním.

Během summitu pan Dean uvolnil pro veřejnost sadu fascinujících snímků, které údajně pořídili astronauti mise Apollo 12, včetně snímku ukazujícího záhadnou kosmickou loď o průměru několika set stop.

Během přednášky pan Dean vypráví, jak ráno 2. února 1961 téměř začala třetí světová válka a na vině byla flotila neidentifikovaných létajících objektů:

Zdá se, že ráno 2. února 1961 téměř začala třetí světová válka. Podílela se na přeletu velkého počtu kruhových kovových plavidel, létajících ve formaci, zcela zjevně pod inteligentním řízením,” řekl pan Dean během přednášky.

Pan Dean pokračoval: “Letěli ze sovětského sektoru Varšavské smlouvy směrem k USA ve formaci vysokou rychlostí a ve velké výšce. Otočily by se na sever nad Lamanšským průlivem nad jižním pobřežím Anglie a pak by zmizely z radarů NATO nad Norským mořem.”

Sověti vyhlásili červený poplach. Síly NATO vstoupily do stavu červeného poplachu. Všichni byli, však víte… Prsty na spouštích, palce vztyčené nad těmi červenými tlačítky. A třetí světová válka byla jen pár okamžiků daleko,” vysvětlil pan Dean. “Během 20 minut bylo po všem. Objekty letěly, stočily se na sever a zmizely z radaru.”

Brzy po záhadném pozorování, které málem vyvolalo třetí světovou válku, se uskutečnila studie.

Odborníci dospěli k závěru, že “… Planeta Země a lidská rasa byla podrobena nějakému průzkumu nebo pozorování, které probíhalo stovky, ne-li tisíce let. V roce 1964 došli k závěru, že sem přicházely nejméně čtyři různé skupiny, které nás pozorovaly, prohlížely, analyzovaly, bedlivě nás sledovaly, co děláme a co děláme. Došli k závěru, že se nezdá, že by se jednalo o vojenskou hrozbu, protože jejich opakované demonstrace neuvěřitelně vyspělé technologie nám ukázaly, že pokud by byli nepřátelští nebo zlovolní, nemohli bychom s tím absolutně nic dělat. Kdyby měli zlé úmysly a chovali se k nám nepřátelsky, už by to dávno skončilo.”

“… Závěr byl, že se na tom podílely čtyři různé skupiny,” vysvětlil pan Dean.

Tento obrázek pochází z mise Apollo 12, Apollo Systems 12, číslo role 50, záporné číslo 7348. Astronauti Apolla spatřili záhadný objekt, když obíhali kolem Měsíce.

NASA-UFO - Zde jsou nezveřejněné snímky NASA z mise Apollo, které nechtějí, abyste viděli

Obrázek níže pořídil astronaut Neil Armstrong. Zatímco se kosmonauti dívali z okna své malé lodi, proletěl kolem nich tento objekt doutníkového tvaru.

Další obrázek, říká pan Dean, ukazuje záhadný objekt ve tvaru disku s průměrem několik set stop. Byla pořízena, když astronauti přicházeli na povrch Měsíce.

NASA-image-on-the-moon-UFO - Zde jsou nezveřejněné snímky mise NASA Apollo, které nechtějí, abyste viděli

Další dva snímky pořídili astronauti Apolla, když přelétali nad takzvaným kráterem Lansberg. Podle pana děkana; “Kosmonauti na oběžné dráze nad Měsícem byli obzvláště fascinováni kráterem Lansberg. Dostali zvláštní pověření, aby mohli fotografovat Lansberga, protože v kráteru, který pojmenovali Lansberg, se děly věci, které byly velmi anomální. Tam se stavělo. V kráteru nahoře byla obrovská zařízení. Takže byli speciálně delegováni a pověřeni, aby vyfotografovali Lansberg, aby zjistili, jestli se jim podaří zjistit, co se tam sakra děje. Zatímco se dívali na Lansberga, tento objekt o ně náhodou projevil zájem a proletěl kolem. Nyní je tato čára umělou čarou, která byla nakreslena, aby vám ukázala… udávalo směr, kterým se tento objekt ubíral. Tohle je objekt dobré velikosti, který prolétá kolem přistávacího modulu Apolla.”

Lansberg-Crater-Moon-Structures - Zde jsou nezveřejněné snímky NASA z mise Apollo, které nechtějí, abyste viděli

Jsou tyto záhadné skvrny mimozemskými strukturami na měsíčním povrchu?

Lansberg-Crater-Moon-Structures- - Zde jsou nezveřejněné snímky NASA z mise Apollo, které nechtějí, abyste viděli

Pan Dean pokračoval v ukazování důkazů shromážděných astronauty z mise Apollo 13. Na obrázku dole, říká pan Dean, je zachyceno, jak astronauti Apolla 13 cestovali na Měsíc, když se začalo dít několik věcí. Za okny kosmické lodi se objevovaly podivné objekty, a tak astronauti Apolla 13 popadli své fotoaparáty Hasselblad a začali fotografovat to, co viděli.

Na této fotografii níže jsou zobrazeny tři různé objekty.

UFO-Apollo- - Zde jsou nezveřejněné snímky NASA z mise Apollo, které nechtějí, abyste viděli

Další snímek setkání s “UFO” Apolla 13, jak poznamenal pan Dean.

zdroj: Ancient Code, Titulní obrázek: Pixabay.com/WikiImages