Herec Pattinson je otcem. Dítětem se nechlubil, navzdory skrývání však zraku veřejnosti neunikl

Herec Robert Pattinson, hvězda série filmů Stmívání, se poprvé stal otcem. Jeho snoubenka, modelka Suki Waterhouseová, mu v tajnosti před veřejností porodila miminko. Waterhouseová a Pattinson nepřišli s žádným oficiálním oznámením, prozradili se však, když vyšli do ulic Los Angeles na procházku s kočárkem, a to i přes důkladné maskování zahrnující černé brýle či kapuci přes hlavu. Upozornil na to britský deník Daily Mail.

V úterý obletěly svět snímky novopečených rodičů Roberta Pattinsona a jeho snoubenky Suki Waterhouseové, jak se procházejí v Los Angeles s růžovým kočárkem, napsal web Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Ať žijí české soudy, napsala Hanychová. Rozčílila ji fotografie bývalého tchána i Soukupa

Představitel upíra Edwarda Cullena z filmové série Twilight, v Česku známé jako Stmívání, měl na sobě mikinu s kapucí, kraťasy a černé sluneční brýle. Jeho dvaatřicetiletá partnerka a herečka vynesla černý kabát dlouhý až na zem. Svůj outfit doplnila brýlemi a kšiltovkou.

Na procházku se k čerstvým rodičům přidala také hereččina matka Elizabeth, která vyšla v růžově zářivém svetru.

O svém těhotenství dala modelka vědět poprvé v listopadu na festivalu Corona Capital v Mexiku, připomněl web Entertainment Tonight. Poté se rostoucím bříškem několikrát pochlubila na veřejnosti. Perfektní róbu s bříškem předvedla například při předávání cen Emmy v polovině ledna.

Sedmatřicetiletý herec a modelka tvoří pár od roku 2018. Svůj vztah se ale snažili co nejdéle držet pod pokličkou. Poprvé jako pár debutovali na červeném koberci až po čtyřletém vztahu v roce 2022 na přehlídce značky Dior v egyptském městě Gíza.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Po návratu jsem si dala řízek, říká česká Miss World. Prozradila své plány i recept na krásu

Tagy: