Jaromír Soukup se ostře pustil do Ornelly Koktové. Jen vyvolává skandály, na modelku nemá ani náhodou

Ornella Koktová
Ornella Koktová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 28. 3. 2024

Moderátor Jaromír Soukup se ve svém pořadu VIP svět pustil do Ornelly Koktové a nenechal na ní nit suchou. Zmínil nejen její původ, nejasné povolání a její účast v Survivoru, ale také si rýpl do jejího vzhledu. "Modeling je to poslední zaměstnání, který si umím u tý Koktový představit," reagoval na skutečnost, že se Ornella chce vrátit k roli modelky. Není to však náhoda, že si vzal poloviční šéf TV Barrnadov na mušku zrovna Ornellu. Nejenže takzvaně peče s jeho bývalou expartnerkou Agátou Hanychovou, ale také spolu natáčí podcast, ve kterém naposledy probíraly novou partnerku právě Jaromíra Soukupa. Ornella se tak rázem ocitla na »blacklistu« známého podnikatele, který se pro ŽivotvČesku.cz ohledně nového vztahu vyjádřil esemeskou.

Po vypadnutí Denisy Dvořákové ze Survivoru se začala stahovat mračna nad influencerkou Ornellou Koktovou. Ne snad proto, že by si v Česku spolu dámy měly vyřizovat nedořešené účty, naopak –⁠⁠⁠⁠⁠ Denisa a Ornella se na pustém ostrově skamarádily, ale Denisino popisování reality v reality show se liší od toho, které po vypadnutí v rozhovorech poskytla Ornella.

Předmětem sváru mělo být především spaní účastníků. Ornella údajně tvrdila, že všichni spali vedle sebe nazí a tulili se k sobě, aby se zahřáli. Topmodelka tuto tezi ale vyvrátila s tím, že v noci bývala taková zima, že si ani nešlo představit spát bez ponožek, natož bez oblečení.

I když Ornella později na svém instagramovém profilu uvedla své vyjádření na pravou míru a hájila se, že nikdy nic takového neřekla, malých mezer v jejím popisování chodu života na pustém ostrově se okamžitě chytl Jaromír Soukup. Ten ve svém televizním pořadu Ornelle takzvaně zatopil.

"Já ani nevím, co je jejím povoláním, je influencerka a vyvolávat skandály. Ona pochází z tý prapodivný famílie Štiků, takže v sobě asi má nějakou Štikovinu. Ona na sebe vyvolává pozornost za každou cenu... Nejdřív Sebastian, že tam byly nějaký intimnosti, pak taky říkala, že se vrátí k práci modelky, což je teda to poslední zaměstnání, který by mě u tý Koktový napadlo," pálil ostrými Soukup u obrazovky promítající Ornelliny fotografie z doby, kdy se věnovala modelingu.

"Pak také budí pozornost nějakej prapodivnej podcast, ve kterým účinkuje... takže prosím vás, intimnosti v Survivoru nejdou, protože by zmrzli," uzavřel rychlým soudem Soukup své zamyšlení nad osobou Ornelly Koktové.

Právě podcast, který influencerka natáčí s Agátou Hanychovou, byl zřejmě důvodem Soukupova rozčílení. Obě matky v něm totiž naposledy detailně rozebíraly údajnou novou partnerku podnikatele. Má se jednat o Agátinu dlouholetou kamarádku Gábinu, která se živí jako novinářka. Redakce ŽivotvČesku.cz se mediálního magnáta dotázala, zda může vztah potvrdit. Od Soukupa však přišla rázná odpověď. "Netuším, co tvrdí paní Dopitová. A netuším, proč se paní Dopitová ke mně veřejně vyjadřuje. Vůbec nehodlám své soukromí komentovat," napsal moderátor.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.