Celebrity

28. března 2024 08:30

Eliška Reiglová

Eva Adamczyková je kvůli sázce blond. Kadeřnice strávila nad proměnou čtyři hodiny

Snowboardová královna z Vrchlabí Eva Adamczyková (30) je nejen velice nadaná sportovkyně, ale ukázalo se, že také neřízená střela. V rámci sázky ještě v Kanadě odbarvila celý svůj tým vlastnoručně na blond, její vlasy ale vyžadovaly odbornější péči, a tak si pro platinu zašla ke kadeřnici.

Eva Adamczyková je nezmar, který se jen tak něčeho nezalekne. Dokázala to už například tím, že když si při závodu Světového poháru zlomila v cíli oba kotníky, zvládla se následně vzdát olympiády v Pekingu a vrátila se ještě silnější. Nyní v rámci sázky odbarvila celý svůj tým na blond, a aby takzvaně držela basu, sama pak vyhledala služby kadeřnice.

„Po závodě jsme najeli do obchodů a všechno jsem nakoupila. Řešila jsem to po závodě na dálku s kadeřnicí Blankou Haškovou. Po závodě jsem všechny kluky obarvila a já si to nechala do Čech. Jak mám hodně vlasů, je třeba hodně barvy, tak od kluků na pokoji by to bylo strašný. Tak jsem jela rovnou z letiště ke kadeřnici, která tím strávila čtyři hodiny,“ řekla Eva webu Sport.cz.

Pánské osazenstvo jejího týmu se dle jejích slov po proměně dočkalo velkého potlesku. Když ona sama přišla domů jako blondýna, její manžel, herec Marek Adamczyk, v šoku ani v nejmenším nebyl. „Kluci to možná měli horší, já na vlasy nejsem upnutá, můj Mára byl v pohodě a smál se. Zná mě dost dobře na to, aby nebyl překvapený,“ zasmála se snowboardistka, jejíž nový účes uvidíte v galerii.

Podívejte se, jak to Evě a jejímu manželovi společně sluší:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.