SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi úklidový pomocník

28. březen 2024

Pokud dnes 28. 3. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte úklidový balíček – kvalitní mop a voucher do e-shopu Spontex shop.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás tzv. „úklidový balíček“ od společnosti Spontex. Obsahuje hlavně oblíbený set plochého mopu Spontex Express System+ s velkou obdélníkovou hlavou, rotačním mechanismem ždímání a návlekem z mikrovlákna, který Vám poskytne komfort při úklidu bez ohýbání zad a bez namáčení rukou. Kromě mopu bude ve Vašem balíčku také voucher v hodnotě 1.000,- Kč na nákup na e-shopu Spontex shop.

A aby toho nebylo málo, součástí Vaší ceny bude i set různých hadříků z mikrovlákna, houbiček nejen na nádobí s antibakteriální abrazivní vrstvou, které vynikají vysokou účinností, zajišťují snadnou údržbu a dlouhou životnost a další dárky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, pošleme Vám čokoládovou bonboniéru, vyloženě velikonoční edici v krásné krabičce od společnosti Jeff de Bruges, která je čokoládovou jedničkou na francouzském trhu; u nás prodávané čokolády jsou vyráběné ve Francii a v Belgii.

Ochutnat tentokrát můžete různé receptury, mléčné a hořké, lískooříškové, pochutnáte si na výborných velikonočních zvířátcích, v sadě je např. slepička s tekutým karamelem, marcipánové vajíčko, kokosová rybička a další dobroty.

Bonboniéra Jeff de Bruges

K tomu přidáme ještě další gastronomické dárky, třeba set nealkoholického italského Aperitiva s názvem Crodino, které je stylovou alternativou k alkoholickým nápojům. Je vhodné třeba pro abstinenty, kteří si nechtějí odepřít chvilky s přáteli, nebo prostě pro milovníky dobrých drinků. Typická nahořklá chuť aperitivu podporuje chuť k jídlu a vy si tak můžete dopřát dokonalý „Aperitivo Italiano Moment“ s plnohodnotnou a autentickou nealko volbou.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio