Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. března 2024 10:40
Čas čtení 0:49
Anna-Marie Hanzlíková

Twenty One Pilots opět v Praze! Kdy se jich dočkáme?

Twenty One Pilots opět v Praze! Kdy se jich dočkáme?
Zdroj: Unsplash/Ana Beatriz/k volnému užití
KULTURA ČESKO KONCERTY PRAHA
Uložit Uložené

Americké hudební duo Twenty One Pilots odehraje koncert 12. dubna 2025 v pražské O2 areně.

Duo složené z Američanů Tylera Josepha a Joshe Duna oznámilo ve středu turné s celkem 59 koncerty. 12. dubna příštího roku se zastaví i v Praze. 

Doporučeno
Tohle je program nového kanálu Warner TV. Vysílání zahájí legendární sci-fi Tohle je program nového kanálu Warner TV. Vysílání zahájí legendární sci-fi 27. března 2024 12:00

Turné nazvali The Clancy Tour, mají během něj představit stejnojmenné album Clancy. To má vyjít letos 17. května. Kapela už ale vydala první singl Overcompensate jako ochutnávku, společně s oznámením turné pustila ven novinku Next Semester. „Nemůžeme se dočkat, až si ji s vámi zazpíváme,“ napsali na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený twenty one pilots (@twentyonepilots)

Kapela se do Česka vrací po šesti letech. Poslední koncert v pražské O2 areně vyprodala. Prodej lístků v sítích Ticketmaster a TicketPortal se spustí 5. dubna v 10:00. Předtím budou mít ale možnost zakoupit je v předprodeji členové*členky Twenty One Pilots Fanklubu (3. dubna v 10:00) a Live Nation a O2 klubu (4. dubna v 10:00). V předprodeji budou lístky také na Spotify, a to od 4. dubna od 12:00. Cena lístku začíná na 1490 korunách.

Kapela Twenty One Pilots je při koncertech známá svou inovativní scénickou prezentací. Na své koncerty prodala celkem už tři miliony vstupenek, její skladby mají na třiatřicet miliard streamů a mají také cenu Grammy. Její deska Blurryface se stala čtyřnásobně platinovou, neméně úspěšná byla také deska Vessel. 

Domů
Sdílet
Diskuse