Pracujete v Německu, Rakousku nebo Nizozemí? Využijte jedinečnou možnost získat přeplatek na dani

Také patříte k několika tisícům Čechů, které láká vyšší výdělek v zahraničí a využívají snadné možnosti pracovat za hranicemi? Není divu – v mnoha oborech si můžete za hranicemi vydělat několikanásobek toho, co by vám byl schopný nabídnout zaměstnavatel v Česku. Mezi nejoblíbenější zahraniční destinace pro práci pak jednoznačně patří Německo, Rakousko nebo Nizozemsko. Mnoho lidí ale zapomíná na to, že pokud v zahraničí platíte daně, pravděpodobně máte ke konci roku nárok na vrácení poměrně tučného přeplatku. Bylo by hloupé nechat tyto peníze státu – ale jak je získat zpět?

Daně v cizí zemi nejsou neřešitelný problém

Bojíte se byrokracie a děsí vás komunikace s úřady? Není divu – různé formuláře a postupy jsou nesmírně složité u nás, natož v cizí zemi, s cizím jazykem. Proto existují společnosti, které tuto nepříjemnost vyřídí za vás – rychle, spolehlivě a bez potíží.

TJ-Legal to vše zařídí za vás. Vyřeší daňové přiznání Německo nebo vrácení daní či přídavky na děti. Jsou schopni zajistit potřebné dokumenty od českých úřadů (Potvrzení EU/EWR (EU/EHP) – Formulář E9) nebo si vyžádají nutné dokumenty od zaměstnavatele a vše pak zašlou příslušným úřadům. Vy pak už jen čekáte na vrácení daní Rakousko, Německo nebo Nizozemí. Často jde i o částku přesahující tisíc EUR, a to už rozhodně není malá částka. Navíc ve většině případů je možné požádat o přeplatek i zpětně, takže pokud jste to doteď nedělali, můžete si letos zajistit velmi zajímavou finanční injekci, se kterou jste vůbec nepočítali.

Nebojte se proto oslovit profesionály z TJ-Legal a nenechte své peníze ležet ladem. Pro vás to bude bez starostí, o vše se postarají oni.

Zdroj náhledové fotografie: Unsplash.com