Chystáte se do Prahy? Rozhodně vyhledejte kvalitní ubytování

Hotelový pokoj

Pokud se chystáte na několikadenní návštěvu Prahy, určitě budete potřebovat pohodlné a příjemné ubytování, které vám navíc poskytne relaxaci a odpočinek. To všechno a ještě mnohem víc nabízí lifestylový hotel THE EMBLEM – hotel Staré Město.

Ubytování v luxusním a stylovém hotelu

Díky centrální poloze je hotel ideální místo a výchozí bod pro objevování památek a zajímavostí Prahy. Nachází se jen pár minut chůze od oblíbených pražských památek – Staroměstské náměstí, Karlův most nebo Pražský hrad. Pokud se zde ubytujete, čeká na vás jedinečný a nezapomenutelný pobyt v Praze. Pro ubytování je k dispozici 59 pokojů. Využít můžete relaxační zónu, velmi moderní restauraci nebo bar. Příjemný odpočinek poskytuje wellness centrum.

Hotel chce představit Prahu jako jedno z nejkouzelnějších měst světa. Domov nabízí všem turistům a cestovatelům. Je to však i místo, kde se setkávají místní a to díky široké nabídce hotelových služeb. Kromě ubytování mohou všichni návštěvníci využít Wellness Staré Město. Jedná se o klidné relaxační lázně, které jsou umístěné v nejvyšším patře hotelu. Využít je mohou nejen ubytovaní hosté, ale všichni zájemci o klid, odpočinek a relaxaci. Na návštěvu se těší fitness, wellness (sauna, pára a Kneippův chodník), relaxační místnost, střešní terasa s vířivkou. Chcete-li si zde užít odpočinek, postačí si zakoupit jednorázový, celodenní nebo celoroční vstup a můžete si vše užívat plnými doušky a to kterýkoli den v týdnu. Ve wellness pracují kvalifikovaní terapeuti, kteří vám s relaxací ochotně pomohou. Nabízejí revitalizační wellness procedury, které jsou navržené pro péči, rovnováhu a regeneraci.

Hotelových služeb využívají i neubytovaní hosté a to především pro obchodní snídaně Praha. Ty se připravují jako kontinentální a formou bufetu, který je připravený v restauraci George Prime Steak. Díky rozsáhlému à la carte menu si na své přijde každý návštěvník i ubytovaný host. Toto menu potěší i ty největší gurmány.