Vojta Dyk ohlásil konec: Ten rozchod nebyl úplně hezký a čistý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vojta Dyk ohlásil konec: Ten rozchod nebyl úplně hezký a čistý

Taťána a Vojtěch Dykovi
Taťána a Vojtěch Dykovi (Aha! marek pátek)

„Ten rozchod nebyl úplně hezký a čistý. Prostě nebyl," nakvašeně okomentoval šéf B-Side Bandu konec desetileté spolupráce s Vojtou Dykem (38). 

„To, co jsem mu po x letech vyčítal, bylo, že nebývá tak připravený jako dřív. Vždycky toho na sebe navalil moca dělal tisíc věcí najednou. Škoda že se jasně nerozhodl pro jednu věc, místo toho měl pět kapel, točil tři filmy a pak si řekl, že čtyři měsíce nebude dělat nic," zlobí se kapelník Josef Buchta

Vojta Dyk si po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...

„Vojta si na to nikdy neudělal čas. My jsme byli připravení, měli jsme nachystané podklady, už to cílilo k tomu, že to celé dopadne. A pak dva dny před plánovaným zveřejnění turné, protože my jsme měli třicet podepsaných koncertů a dalších dvacet rozjednaných, se to celé rušilo. Já sám jsem vlastně dodnes úplně nepochopil proč. Protože my jsme o tom s Vojtou nikdy nemluvili. Já jsem neměl ani příležitost si o tom s ním popovídat, protože jsem od něj dostal mail a takhle to vlastně celé skončilo. Mailem," lamentuje bandleader jednoho z nejvýraznějších hudebních těles na české scéně.

Táňa Dyková: Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště

Video se připravuje ...

„Je to strašlivá škoda, že to vyšumělo. U Vojty je ale problém, on za to asi ani nemůže, má to tak nějak v sobě, že neumí řešit problémy. On je odsouvá, nechce řešit a pak to vždycky dopadne nějakým takovým způsobem. Já nejsem první. Myslím, že v Nightworku to nebylo jinak a ani v Národním divadle, odkud odešel," zlomil na zpívajícím hercem hůl zklamaný šéf B-Side Bandu v podcastu Headliner CZ.

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiří Zvěřina
29. 3. 2024 • 13:26

Vy na tom musíte být hodně špatně... Nespolehlivost jako standard??? To tak fakt jedině u Vás...

Stanislav Sklář
29. 3. 2024 • 11:15

alfa05=jelito

Alva
29. 3. 2024 • 08:21

Dagmaruska- musíte být hodně rozčílená, tolik chyb.

Alva
29. 3. 2024 • 08:17

Nemám jej ráda, přijde mi hodně nafoukaný, některý jeho zpěv je uječený a jak říká kapelník i já, člověk má dělat jednu věc a pořádně.

Dagmaruska Gajdošová
29. 3. 2024 • 00:14

Joo, lidičkové český zlatý.. talent a schopnosti, to se u nás neodpouští. Zvláště z důvodu vlastních mindráků, neboli - jsme nuly, nic jsme nedokázali a nikoho nezajímáme. Dykovi se daří na či sáhne, má ženu, děti.. a žije tak jak chce. Ale tak to je přece správně, žít jak chceme. Nebo vy to snad máte ste jinak? Dané slovo se zásadně plní? Co to je za blbost? Co o tom víte? Že má víc než na Táňu? A na koho? Modelka, misska, ředitelka zeměkoule? Že má umělecký potenciál a neužívá ho? No tak ho baví spousta věcí. A proč vy neproměníte svůj potenciál? Ukážte mu jak se to dělá, jaký jste umělci aumělkyně.. jen do toho. Pokud dokážete psát jenom tady ten splašek, tak není divu, tě se cítíte nespokojení a nenaplnění. Přitom stačí starat se o sebe a svoji mizérii a ty, kdo něco umí, tak ty prostě nechat tvořit. Nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.