Michal P. místo soka probodl jeho syna (†4): Použil ho táta jako štít? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Michal P. místo soka probodl jeho syna (†4): Použil ho táta jako štít?

Michala P. přivedli v klepetech.
Michala P. přivedli v klepetech.  (Foto Aha! – Michal I. Volf)

Po hádce dvou chlapů zemřel nevinný klučina (†4). Michal P. (32) se ohnal nožem po jeho otci Francescovi M. (47), který chlapce svíral v náručí. Proč zemřel? Odpověď hledá ústecký soud.

„Měl hlubokou ránu na levé straně krku až ke kosti. Přerušila tepnu a žílu,“ popsala soudní znalkyně Andrea Vlčková fatální zranění. Chlapcův život ukončila loni 27. května hádka mezi jeho otcem, Italem Francescem, a kamarádem jeho matky Michalem. Cizinec ale prý udělal nemyslitelné. „Zahodil kůl, který držel, vzal do náruče syna a použil ho jako štít,“ přečetl včera soudce Martin Parolek z výpovědi svědka. Otci ale trest nehrozí, zato útočník může skončit až na 20 let v base.

Byl zfetovaný

Svědci se shodli, že obžalovaný byl pod vlivem drog. „Byl zfetovaný, měl takové divné tiky a tiskl zuby k sobě,“ zaznělo. To potvrdila i státní zástupkyně Klára Kubátová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.